Hus & have

Sådan finder du den billigste ladeboks til elbil

Skal du oplade din elbil derhjemme, kan du vælge enten at købe eller leje en ladeboks. Vælger du at købe din ladeboks, har du ét forhåndsgebyr, men lavere månedligt gebyr, mens leje kommer med et månedligt gebyr på 199 kr./måned plus tilbagebetaling af elafgift på 90 øre/kWh*. Elforbruget afregnes pr kWh via din el-aftale og garantien er så længe du har aftalen.

Få råd og tips til valg af ladeboks

Hvis du ikke selv vil bekymre dig om tingene, så er leje af ladeboks til elbil den bedste løsning for dig. Opladningsløsninger behøver ikke at være svære; Vi guider dig til at vægle de rigtige pakker med ladeboks, installation og elkontrakt. Find den rigtige ladeboks til din elbil, uden eller med abonnement og lease eller lej din ladeboks.

Planlægger du at skifte til en elbil eller plug-in hybrid? Du skal bruge en ladeboks. Du har mulighed for at købe eller leje en. Få tips og råd på laderbil.dk og sammenlign priser på ladebokse, du ønsker at købe eller leje.

Fordele ved at vægle ladeboks med abbonement

En af de væsentligste fordele ved at leje en ladeboks er, at al vedligeholdelse og reparationer varetages af udlejningsfirmaet – så du ikke selv skal bekymre dig om det. Dette sparer tid og penge. Du kan ofte finde gode opladningsmuligheder til en overkommelig pris. Se en oversigt over alle ladebokse med abbonement

Du kan nøjes med offentligt opladning

Er dit kørselsbehov mindre end 5.000 km om året, kan det måske være nok for dig kun at benytte offentlige tilgængelige ladestationer.

I takt med at der kommer flere elbilsejere er udbuddet af opladestationer også steget. Derfor vil denne mulighed også være fin, hvis du ikke køre meget. 

Vær dog opmærksom på at du altid skal vide hvor du kan lade din bil op henne og du ikke får muligheden for på samme måde at lade bilen op derhjemme. 

 

 

Skriv et svar