Erhverv

Sådan får du den bedste skrotpræmie

Er du træt af din gamle bil, og vil du skrotte den? Så skal du først og fremmest finde ud af, hvor meget din bil er værd. Hos OJ Autoophug får du den bedste skrotpræmie på markedet, så det er det bestemt værd at tjekke os ud.

Din gamle bil har sandsynligvis et væld af reservedele, som sagtens kan reddes inden skrotning. Det gælder faktisk også for en totalskadet bil. Selvom bilen ikke er værd at reparere på for dig, er disse dele en plukning værd.

Når bilen udnyttes optimalt på denne måde, stiger din skrotpræmie. Hos OJ Autoophug har vi de kompetencer og erfaringen, det kræver, at sikre at så lidt som muligt går til spilde. Det er bedst både for dig og miljøet.

Det samlede resultat af vores indsats kan tydeligt ses på din skrotpræmie. Så hvis du vil have den bedst mulige skrotpræmie, så kontakt os på OJ Autoophug. Vi skræddersyr en løsning til netop din bil.

Vi afhenter gerne din gamle bil for dig – helt gratis. På den måde slipper du for alt besværet med at skulle transportere den til os selv. Hos OJ Autoophug klarer vi også alt papirarbejdet for dig. På den måde får du nemlig mest muligt ud af vores service, og du kan få den størst mulige skrotpræmie.

Vi sætter stor ære i at levere et ordentligt stykke arbejde og personlig kundeservice til dig. Så hvis du overvejer at skrotte din bil, så tjek os endelig ud – vi skal nok give dig den bedste skrotpræmie på markedet.

Vi står altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig bedst muligt i forhold til din skrotbil. Kontakt OJ Autoophug.dk for et uforpligtende tilbud på din bil i dag.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon:  21 82 82 22.

Skriv et svar