Hus & have

rygestop

Forliste fortsætter.

 

Mange går vi, og har den dårlige nytårsfortsæt, som ikke er blevet til noget, eg går og dunker os selv i hovedet over det. Nytårsfortsætter kan være så belastende og sindet og psyken, da fiaskoen melder sig. I stedet for at dunke sig i hovedet, kan man søge alternativ behandling, som. I mange tilfælde er yderst effektiv. Det er både mild og særdeles effektiv. 

 

Hvem er jeg?

 

Jeg har gennem over ti år behandlet for rygestop i min hypnoseklinik i Vejle, og med særdeles god erfaring. Mange tror fejlagtigt, at hypnose, er en tilstand, hvor man kommer i en dyb trance, men det er ikke tilfældet. Under behandlingen, vil man hele tiden være til stede, og registrere alt hvad der forgår, så man kommer ikke til at miste forbindelsen. Det er utrolig uhensigtsmæssigt, sa man som behandler skal diktere hvilke forandre der skal ske. Det kan også være en voldsom grænseoverskridende føle, at man komme op til en hypnotisør, der kan sætte en i en trance, hvor man ikke kan huske noget. Hypnose Vejle ved J-hypnose, er der udarbejdet en behandlingsplan, hvor man får to behandlinger med ca. en uges mellemrum og så kan man få behandlinger efter behov, også hvis trængen skulle opstå et halvt år efter.

 

Hvor lang tid tager en behandling?

 

Det er forskelligt fra person til person nogle tager en halv time, men andre tager 1,5 time, også derfor jeg altid sætter god tid af til behandlingerne. Du er mere end velkommen til at ringe til mig på 30503504 eller skrev min en mail: [email protected] hvis der skulle være nogle spørgsmå.  

Skriv et svar