Nyheder

RIAkeo fyrværkeri 2024

Nyt RIAkeo fyrværkeri i 2024

RIAkeo præsenterer nye fyrværkeri-produkter i 2024. Blandt andre får vi nu Let Er Rip!, Chaos, Excalibur og Vortex 3 på det danske marked, da AFAC-forhandlere i år kommer til at forhandle produkter fra kinesiske RIAkeo.

RIAkeo fyrværkeri 2024

RIAkeo Chaos

RIAkeo Chaos er et mindre batteri, men med høj kaliber og godt tempo. Det leverer en intens visuel oplevelse med 29 skud og en krudtvægt på 491 gram. Chaos kombinerer flere forskellige special-effekter, hvilket gør det til et spektakulært batteri i den kendte høje RIAkeo-kvalitet​. Et flot og imponerende mindre batter.

Se fyrværkeri-video af RIAkeo Chaos her.

RIAkeo Excalibur

RIAkeo Excalibur er også et compound batteri, designet til at imponere med sin storladne og kraftige performance. Med 126 skud fordelt på kalibre fra 25 til 30 mm og en samlet krudtvægt på 1.987gram, tilbyder Excalibur en omfattende og varieret fyrværkerioplevelse i den flotte RIAkeo-kvalitet.

Se fyrværkeri-video af RIAkeo Excalibur her.

RIAkeo Vortex 3

Vortex 3 er en del af RIAkeos Vortex-serie, som er kendt for deres imponerende special-effekter. Dette batteri indeholder 25 skud og 500 gram rent krudt (NEM-krudt), alle skud med maksimal mm. (30 mm.), som giver en kraftig og varierede effekt med højeste kaliber skud. Guldeffekter med farvede perler og en guldfinale med knas (crackling). Et mindre men kraftigt batteri med brændetid på 30 sek.

Se fyrværkeri-video af RIAkeo Vortex 3 her.

Disse nye produkter fra RIAkeo viser deres engagement i at levere innovative og spændende fyrværkeri-produkter, der alle er af højeste kvalitet og med unikke effekter, som er langt over det normale fyrværkeri på det danske marked.

Vi afventer stadig RIAkeo nyhederne for 2024 fra Fyrværkerieksperten, som forhåbenligt også bringer flere flotte nyheder på det Danske marked. Uanset hvad, finder du et stor udvalg af RIAkeo fyrværkeri og videoer af produkter som ikke er på det danske marked endnu på Fyrværkerivideo.dk.