Nyheder

Prøv kræfter med en Boeing 737 flysimulator.

Har du altid godt kunne tænke dig at styre et passagerfly ? Eller har du altid tænkt over hvordan en pilot flyver et stort fly ? Så er der nu mulighed for selv at blive kaptajn for et Boeing 737 passagerfly og du skal selv sørge for at styre flyet sikkert til landing.

Realistisk flysimulator

Hos SimFlight.dk kan du prøve kræfter med en Boeing 737 flysimulator. Her får du en oplevelser ud over det sædvanlige, når du selv sætter dig bag roret og skal styre den store maskine sikkert frem til destinationen. Boeing 737 simulatoren er fuldt simuleret med alle systemer, som der er i den rigtige flyvemaskine fra Boeing. Når først du sidder i kaptajnsædet, føles det som om du sidder i det rigtige fly og det er nok at se til. Langt over 100 knapper skal betjenes rigtigt for ikke at ende i en katastrofe. Det hele understøttes af tre projektorer som giver over 210 graders udsyn og en fantastisk realisme.

Flysimulator benyttes af professionelle piloter

Flysimulatoren hos SimFlight.dk benyttes af professionelle piloter som gerne vil teste deres færdigheder før en eventuel jobsamtale eller før deres årlige tjek. Fordelen ved at træne i en flysimulator, er at man kan træne alverdens fejl og situationer, lige fra brand i motorer eller instrument fejl til stall og dårligt vejr. Når piloter skal træne deres færdigheder, er det vigtigt at der er stor realisme, for at simulere flyet så nøjagtigt som muligt. Dette får de hos SimFlight.dk hvor realismen er i højsædet.

Book online hos SimFlight.dk

Kunne du tænke dig en fantastisk oplevelse med at styre et af verdens mest benyttes flyvemaskiner, så skynd dig ind på SimFlight.dk og book din næste oplevelse. De dygtige instruktører sørger for at du bliver udfordret og du går med garanti derfra med et sus i maven og en fantastisk oplevelse.

Skriv et svar