Nyheder

Officewarrior™ er din butik med alle de accessories du kan ønske dig. Få 10% på din første ordre. Alt i tilbehør til dig !

Du får 10% rabat på din første ordre hvis du tilmelder dig vores VIP Klub Nyhedsbrev.

Vi har alt indenfor Slips til herre Læder & Businessbælter Businesstasker & Skuldertasker Armbånd til herre og damer Solbriller “Unisex” Fingerringe Manchetknapper samt meget mere. GRATIS levering for bestillinger over 500 Kr. sendes med GLS Pakkeshop ellerr 45 Kr. uanset antal og vægt. 

Vi får hele tiden nye varer dagligt i alle katagorier så kig forbi ind i mellem på officewarrior.dk og find de lækreste accessories til dig.

Vi uploader dagligt ny produkter efterhånden som vi modtager dem og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du gode rabatter på 10% og opefter samt alle de fede tilbud før alle andre.

Rabatterne gælder også på varer som i forvejen er nedsat. So Whats No To Like.

Vi yder naturligvis 30 dages fuld returret og 2 års reklamationsret (og 6 måneders garanti) som købeloven foreskriver. Vi gider ikke diskuterer hvis du skal have noget retur. Hvis du ikke er tilfreds med varen uanset årsag sender du den blot retur og får dine penge tilbage. NO BS 🙂

Vi tager imod Mobilepay, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debet, Viabill, Anyday, Google Pay, Apple Pay, og sågar Cryptovaluta igennem Coinbase.

Vi bruger miljøvenlig indpakning når vi sender dine bestillinger og går ind for genbrug af verdens ressourcer. Har du yderligere spørgsmål kan du altid kontakte os her og vi svarer hurtigst muligt.

Vi kan konkurrere på prisen da vi udelukkende er en netbutik. Vi har ikke nogen fysisk butik der koster dyr husleje og varme osv hvilket betyder at vi bare er billigst. Hvis ikke så kontakt os og vi matcher prisen.

Med Venlig Hilsen

Frank Rasmussen – CEO & Købmand hos Officewarrior.dk

 

 

Skriv et svar