Nyheder

OCT Revo: Det skal du vide om udstyret

OCT Revo er et nyere optisk udstyr til undersøgelse af øjet. Det byder på nye avancerede teknologier, og det er udstyret med en overraskende nem betjening.

Er du på udkig efter nyt, effektivt udstyr til dine patientundersøgelser, kan OCT Revo være en god mulig tilføjelse til din praksis. Med dette udstyr kan du tilbyde dine patienter præcise og dybdegående optiske undersøgelser.

Her får du et lille overblik over udstyrets funktionsområder og tekniske fordele.

 

Det kan du bruge OCT Revo til

Med OCT Revo kan du undersøge forskellige områder af optik herunder retina, glaukom og standardundersøgelser.

 

Præcise og detaljerede undersøgelser

Baseret på nethindescanninger kan du med OCT Revo lave både nethinde og glaukom analyser. Maskinens software gør det muligt at lave en mere præcis diagnose og kortlægning af ændringer i patientens nethindes tilstand. Du kan altså nemt sammenligne scanninger og finde eventuelle ændringer i patientens nethinde, og dermed diagnosticere akkurat og korrekt.

Operatoren af maskinen kan med den høje densitet af standard 3D scanninger spore sygdommens udvikling præcist. Med disse 3D scanninger kan klinikeren observere og analysere skift i morfologi.

Udover standard undersøgelser kan udstyret med fordel anvendes til analyse af glaukomer med et omfattende analyseredskab til netop diagnosticering og overvågning af glaukomer.

 

Hurtige og smarte scanninger

Dette udstyr sikrer en hurtig scanningstid, hvilket reducerer risiko for fejl under scanningen fra både klinikeren og patientens side. Patienten kan ske at lave ufrivillige øjenbevægelser under øjenscanningen, som så kan ske sjældnere ved gøre scanningstiden kortere. Det er altså et fordelagtigt udstyr for både kliniker og patient.

 

En fordelagtig tilføjelse til praksissen

OCT Revo er en kvalitetsrig øjenscanner på det optiske marked. Du får et kvalitetsrigt produkt, som kan hjælpe dig til nemmere undersøgelsesprocesser, og bedre og mere præcise og detaljerede analyser af dine patienters øjne. Med hurtig scanningstid og effektivt software er dette udstyr en god tilføjelse til klinikken.

Skriv et svar