Nyheder

Nye modetrends for kvinder 2022

Mode er efterhånden et meget kendt begreb, der konstant ændrer sig i forskellige farver og styles. Man kender nok mode som afstamning fra de store byer Paris og Milano. I dag er det en meget udbredt “ting” som fylder meget for dit daglige valg af tøj og sko. Nu hvor vi ved hvad mode er, skal vi se nærmere på hvilken ny mode der trender for kvinder i 2022. 

Årets sneakers for kvinder

Du kender dem sikkert allerede, vinderen af de mest trendy sneakers, er de berømte New Balance 990GL5. De bliver beskrevet som de mest komfortable sko at have på, og som både går til et sportsligt men også et mere fint outfit. Farven er en frisk lysegrå, der kan gå til alt fra farvede tøj til sort og hvidt. 

Lædertøj i ens farver

Du hørte rigtigt.. Læder er kommet på markedet igen, og er helt sikkert kommet tilbage af en grund. En ny trend der kan ses blandt kvinder i dag, er lædertøj som er iført i ens farver. F.eks. er det meget populært i dag, at gå i læderbukser som er olivengrøn iført med en olivengrøn blazer i læder. Læder Trenden, går til mange tøj eksemplarer. F.eks. oversized blazere og jakker til bukser og nederdele. 

Hokus pokus håret i fokus

Som du nok har bemærket, er håret i stor fokus som aldrig før. Nærmere opsat hår med hårklemmer eller spænder. Store hårklemmer er specielt blevet populære på markedet, og findes i mange forskellige farver og styles. Du kan med store hårklemmer opsætte dit hår på mange forskellige måder, der gør dit hår mere levende og stort. Der er såmænd også små hårklemmer til dem med mindre eller tyndt hår. Du kan med hårklemmerne afspejle din personlighed, og sætte dine yndlingsfarver/kombinationer i fuld fokus med en hårklemme. 

 

Skriv et svar