Erhverv

Nøgleringe fra PS-Gravering.dk

Vi vil fortælle lidt om vores lille virksomhed www.ps-gravering.dk

Vi er en privat ejet mindre virksomhed beliggende i Nordborg på Als.

Hos PS-gravering.dk laver vi nøgleringe hovedsageligt af messing. 

Vi tilbyder køberen at sende billeder ind af f. Eks. tegninger fra deres børn, skrift og meget mere.

Vi har også lavet en del nøgleringe med post kasse motiv, cykel motiv, hus motiv og så videre.

Vi tilbyder også at lave mindetavler til afdøde familie medlemmer eller kæledyr. Vi laver dem af skifer tavler på ca. 22 x 16 cm. Så har de den perfekte størrelse, hverken for små eller for store. De kommer med en stander så de kan vises pænt frem i kundernes hjem.

Det er faktisk herfra at min vision om Ps-gravering.dk opstod.

Min kæreste fik aflivet hendes hund og jeg kunne ikke finde mindetavler nogen steder. Derfra købte jeg min første laser, en såkaldt diode laser. Men da der kom flere kunder til, tog det for lang tid at producere ordre på den. Efter jeg fik sparet nogen penge op i firmaet, købte jeg en 60w Mopa fiber laser og herefter er det begyndt at tage fart.

I dag har vi i alt 3 lasere og jeg tænker allerede at anskaffe mig en mere.

Vi elsker at lave unikke ting som giver værdi for kunderne og os selv.

Derfor er vores messing nøgleringe noget jeg er passioneret omkring da vi selv gravere og skærer dem ud af en messing pladenog vi kan lave dem akkurat efter kundens ønske.

Vi har også haft succes med at lave små skilte. Vi har bl.a. lavet små skilte til heste bokse og hus numre.

Dem har vi lavet på sorte dibond plader som bliver brugt i reklame branchen til skilte.

Vi har også lavet små aluminiums, messing og rustfri stål skilte til postkasse osv.

Tak fordi i tog jer tiden til at læse mit indlæg!

Håber vi ses på www.ps-gravering.dk