Erhverv

Når parterapien kalder

Når parterapien kalder inde i Kbh K

Parterapi kan bruges til at styrke et parforhold. Og det gælder faktisk både når tingene kører på skinner og når sidder fast i dårlige mønstre.

Parforholdet er for mange, der hvor vi får tryghed og finder os hjemme. Det er ofte her vi oplever de største glæder. Bare det at have en, vi kan dele de små og store glæder i livet med er jo noget, vi virkelig sætter pris på som mennesker. Eller det her med at have en livspartner, hvor vi kan dele stort og småt med.

Men nogen gange bliver kærlighedsrelationen det modsatte: En konfliktzone og et sted med store udfordringer, hvor der må gøres en nogen gange akut indsats for at holde båden ovenvande. Der skal arbejdes ihærdigt for at genfinde samhørigheden.

Det særligt fordi det er vores nærmeste livsledsager, at det fører os allermest, når der er ugler i mosen i parforholdet. For ligesom det er her, vi finder bedst støtte, så er det også her, vi bliver allermest såret, når tilliden brydes. Vi kan virkelig komme til at såre hinanden helt afsindigt meget. 

Men det er altid muligt at komme til en parterapeut inde i København K uanset, hvilke problemer eller udfordringer, I står i. Og ofte har man brug for at komme hurtigt til, når man har taget en beslutning om parterapi. Det skal ske her og nu. Derfor er det nogen gange en god ide at finde en parterapeut, som ikke har får meget ventetid. Især hvis jeres krise skyldes utroskab eller et andet alvorligt tillidsbrud. Nogen parterapeuter kan tilbyde timer i løbet af en uge, fordi de netop ved, hvor vigtigt det er at kunne komme til ret hurtigt i sådan en uholdbar situation.

Så hvis I har brug for hjælp fra en professionel og uddannet parterapeut i København eller hovedstadsområdet, så kontant en parterapeut København

Skriv et svar