Hus & have

Mig og min kones bedste flyttedag

Det var en fredag morgen. Jeg var lige stået op. Jeg følte mig virkelig frisk i dag. Jeg startede ud med at tage et langt varmt bad. Det var virkelig dejligt, og en god måde at starte dagen ud på. Det endte med at blive et lidt for langt bad, så jeg havde lidt travlt. Jeg skulle nemlig på arbejde, klokken 9. Jeg er en 29-årig mand der til dagligt arbejder som elektriker. Jeg skulle ud til en kunde i dag, som havde problemet med nogle stikkontakter, som ikke fungerede. Jeg tog ud til kunden, og gik i gang med det samme. Jeg fik heldigvis løst det hele, og det gik som forventet. Da klokken blev 16 havde jeg fri. Jeg tog hjem til min kone og begyndte at pakke køkkenet ned. Vi skulle nemlig flytte næste uge til en smuk ny lejlighed. Det var et helt nyt projekt der blev bygget for nogle måneder siden, og det ser virkelig godt ud. lejlighederne var helt nye og moderne, og mig og mine kone elskede det virkelig. Vi fik så pakket hele vores lejlighed ned. Der gik en uge, og det var tid til at flytte ind i vores nye smukke lejlighed. Vi havde hyret nogle flyttemænd fra billig-flyt.dk, som skulle hjælpe os med at få alle vores ting fra den gamle lejlighed, ind i den nye. Det gjorde de virkelig hurtigt, og nemt. Da vi havde fået alle vores ting ind i lejligheden, og sat det hele på plads, endte det med at se virkelig godt ud. Vi var så glade for vores nye lejlighed, og der var så meget mere plads. Det var også dejligt, da vi har snakket om at få børn, og nu har vi plads til det. En af vores lykkeligste dage.

Skriv et svar