Erhverv

Maler Viborg

Vi er et lille malerfirma i Viborg som arbejder med den gamle stolthed for faget. For at kunne klare os gennem disse tider kan vi mærke at kvalitet vinder opgaver og vi er stolte af den mund til mund reklame vi får. Vi har fra dag 1 tænkt at vi skal have miljøet med når vi maler. Vi bruger genbrugsplastik, FSC certificered træ på vores værkøj og vi bortskaffer vores affald på den pt bedste måde. Vi holder hele tiden øje med marked, hvad miljøvenlig byggerig angår. vores hansker er f.eks. lavet af plastikflasker fra havet. Vores tomme malerspande har et utrolig god genanvendelses egenskab, så dem gemmer vi og køre dem til en fabrik som laver det til plastikgranulat. For os er det enormt vigtigt vi værner om miljøet så vores næste generationer kan lære af os og forhåbentlig i fremtiden blive bedre til at håndtere de miljøudfordringer vi har i dag. Vi er kun en nål i en høstak, men hvis vi ikke gør noget, kan alle sige det samme. 

Vi mærker også en stærk interesse for omtanke for miljøet hos vores kunder, ikke kun på de store byggeriger, men også hos de private. 

På nuværende tidspunkt koster det intet at tænke anderledes, men jeg tror på sigt kommer der et naturligt miljø tilæg på fakturaen som går til rigtig bortskaffelse af affald og tror også kunderne er med på det lille beløb. 

Vi ser ind i en fremtid, hvor genbrug af plastik ikke er et tilvalg, men er det eneste vi kan bruge. Eksempel på det er; afdækningsplastik kan nogle steder nu kun fås i genbugsplastik, malerspande er nu også næsten alle sammen i genbrugsplastik. Hvis man har nogle hvide malerspande stående der hjemme og køre ind til farvehandleren efter en ny tilsvarende i samme mærke vil man blive mødt med en spand som er farvet, det er et typisk tegn på det nu er genbrugsplastik.

find os på www.malermesterulf.dk 

Skriv et svar