Nyheder

Lau Lau – Århus’ nye tøjwebshop

Lau Lau er en skøn webshop, der har sit hjem i den dejlige by Århus. Her står dansk design, miljøhensyn, kvalitet og eksklusivitet i centrum. Deres designs er moderne og stilrene og tør bryde med det forventede. Samtidig er de dedikerede til at skabe produkter med omtanke for vores omgivelser. De går langt for at inkorporere bæredygtighed i alle led af deres produktion – lige fra brug af genanvendt bomuld til udnyttelse af overskudsstoffer.

Kombinationen af kvalitet og bæredygtighed
Hos Lau Lau er kvalitet kernen i deres brand. De går aldrig på kompromis med valget af materialer og udfører grundige tests for at garantere, at deres kunder får et produkt i absolut topklasse. Uanset om det er de mest præcise syninger eller den unikke silhuet, så er hver enkelt detalje en manifestation af deres dedikation til det håndværk, de elsker så højt.

Alt deres tøj bliver derudover kun produceret i begrænset antal, og når tøjet er udsolgt – vil det aldrig komme igen. Det betyder at man ikke skal tøve med at afgive sin ordre, da man kan risikere aldrig at kunne købe tøjet igen. Ved kun at lave få antal af hver produkt, sikrer Lau Lau også at de ikke bidrager til verdens overproduktion af tøj. Miljøet er altså også i fokus, sammetid med at der fokuseres på god kvalitet og moderne design. På den måde opfylder Lau Lau forbrugernes mange krav omkring tøj, når de ligger deres tøj i kurven. 

 Lau Lau forårskollektion 2023
Lau Laus første kollektion udkom i 2023, og består af fire forskellige produkter. Kollektionen inkluderer en hoodie, en t-shirt, en vest og et par bukser. Største delen af kollektionen er produceret i Portugal, hvor de menneskelige rettigheder vægtes rigtig højt. Alle produkterne er kun lavet i 100 stk. hver, og de kommer derefter aldrig igen. Du skal derfor være hurtig, hvis du skal nå at få fingrene i en varerne fra Lau Laus forårskollektion.