Rejser

Kør på campingferie med din elbil

Vil du gerne have lidt ferie, men gider du ikke ud at flyve, og vil du egentlig bare gerne blive her i Danmark, kan du altid vælge at spænde campingvognen bag på din elbil og drøne mod din favorit campingplads.

Har du ikke en favorit campingplads, er der heldigvis masser at vælge imellem. Over hele landet finder du gode campingpladser med gode faciliteter, som er klar til at byde dig velkommen til en dejlig ferie.

Vælg en elbil med træk

Hvis du endnu ikke har købt en campingvogn eller en elbil, kan du med fordel vælge en elbil med anhængertræk, så du har mulighed for at køre rundt med din campingvogn uden problemer. Der er også mange hjemmeladere til elbiler, så du sagtens kan lade din bil op derhjemme.

Du kan også altid vælge at booke dig ind i en hytte på campingpladsen, hvis du gerne vil slippe for at køre rundt med en campingvogn, men det er nu altid mere personligt at have sin egen vogn med, hvis du har mulighed for det.

På tide at sælge den gamle campingvogn og købe en ny?

Har du haft din nuværende campingvogn i mange år, er det måske på tide at sælge den og købe en ny en. Der kommer hele tiden nye campingvogne på markedet, og de bliver kun mere og mere lækre. De er udstyret med alverdens gadgets, og du kan få en campingvogn med akkurat lige så meget plads, som du har brug for.

Har du endnu ikke fået solgt den gamle campingvogn, kan du prøve at sætte den til salg på enten DBA eller Facebook, hvor der er mange andre, der også sælger deres brugte campingvogne, når de skal af med dem.

Lån penge til at købe elbil eller campingvogn

Har du ikke råd til at købe en ny campingvogn eller elbil på nuværende tidspunkt, har du altid mulighed for at låne penge til at købe den. Du kan finde mange låneudbydere på nettet, der alle er klar til at tilbyde dig lige netop det beløb, du har brug for, uanset om du køber brugt eller nye modeller.

Du kan få svar på din ansøgning på bare et øjeblik, og pengene bliver overført direkte til din konto, når du har fået din ansøgning accepteret. Så kan du blive klar til at købe lige netop den campingvogn eller elbil, du drømmer om at eje.

Skriv et svar