Hus & have

Køb en Fransk Bulldog som din næste hund

Køb en Fransk bulldog til familien

Før du begynder at kigge efter hunde til salg, skal du overveje, hvad dit ønske til en hund indebærer. Der er stor forskel på hunde hvad gælder pelspleje, aktivitetsniveau, temperament og størrelse. For nogle har det stor betydning at deres hund købes hos en kennel, der har en stamtavle. Dette sikrer at hunden er undersøgt af en dyrelæge, og at der ikke eksempelvis er anlæg til arvelige sygdomme, som der jo kan være ved bestemte hunderacer.

Hunde til salg i kennel

Hvis du har besluttet dig for, præcist hvilken hunderace du gerne vil have, og du tilmed gerne vil købe din hund hos en kennel, kan du undersøge, hvorhenne der ligger en hundeopdrætter, med den race du ønsker. Afhængigt af racens udbredelse i Danmark, vil der ikke altid være et kuld af hvalpe i den race du ønsker – i hvert fald ikke nødvendigvis tæt på dig.

Hunde til salg på et dyreinternat

På et dyreinternat er der altid hunde til salg. Du kan både adoptere forskellige dyr og mange forskellige hunderacer. En lille ulempe ved at købe en hund på et dyreinternat er, at man aldrig ved præcis hvordan hundens temperament er, og hvorledes den er blevet opdraget. Derudover ved man heller ikke nødvendigvis, om hunden kan have sygdomme. Til gengæld støtter man en god sag ved at finde hunde til salg i et internat, da du kan give dem et godt hjem og en masse kærlighed.

Nødvendige ting når man køber en hund første gang

Når man ikke har haft en hund før, er der mange ting, der kan komme bag på én, at man får brug for. Der er naturligvis de helt basale ting såsom en madskål og en hundekurv. Dertil skal man have en snor og noget hundemad. Hvis man vil gå til hundetræning, kan man få brug for en hundefløjte, og hvis hunderacen man køber er meget lille, kan den få stor nytte af noget beklædning til de kolde måneder.

Til netop træning skal man bruge en masse forskellige godbidder så man kan fastholde hundens fokus. Legetøj er enormt vigtigt i starten, da enhver ny hundeejer kan få brug for en lille pause. Med noget hundelegetøj kan hunden sagtens holde sig beskæftiget i relativt lang tid alene. Derudover findes der et hav af udstyr til pleje af hunden. Du kan få brug for en børste eller kam, en negleklipper og måske endda en tandbørste.

Gå til hundetræning

Hvis du gerne vil gå til hundetræning, kan det være en god idé at opsøge et hold tidligt. Ellers bør du i hvert fald orientere dig om hold til hundetræning på forhånd. Hvis så du er blevet opsat på, at du gerne vil have en hund, handler det bare om at beslutte sig for en race, og opsøge et sted hvor de har hunde til salg. I nogle tilfælde må man have lidt tålmodighed før der er en kennel med et kuld, men det er uden tvivl det hele værd at vente.

Læs mere om racen

Har du brug for yderlig viden om hunderacen Fransk bulldog, kan du læse mere inde opå franskbulldog.dk, her finder du blandt andet 6 ting du ikke vidste om om en Fransk bulldog. Og meget mere. 

Skriv et svar