Erhverv

Knivslibning i Thisted

www. thyknivslibning.dk

Få dine knive skarpere end nye. Dine knive slibes på skånsomt udstyr, så knive beholder deres hærdning og vinkler. Døgn indlevering af knive, når det passer dig.

Overraskende skarpe knive

Du ved først hvor skarp og behageligt en kniv kan være, når du har prøvet en slibning hos mig. Kom med en enkelt kniv og prøv fornøjelsen ved en skarp kniv. Du bliver overrasket.

Knive skal slibes 1-2 gange om året, for at bevare optimal skarphed. Hvornår har du sidst fået slebet dine køkkenknive?

Lidt sjovere efter slibning af knive

Madlavning med skarpe knive, er simpelthen sjovere.

Det kan være frustrerende at bruge meget tid på forberedelser af en god middag, og så komme til din kniv der ikke kan skære.

Ofte skal du bruge mange kræfter på at skære kød, men også på grøntsager kan kniven smutte og ikke skære pæne skiver, der også bevare smagen bedre. Har du nogensinde prøvet at skære en tomat med en sløv kniv?  Det er ikke kun umuligt, det er også meget frustrerende og kan let dæmpe enhver kulinarisk entusiasme.

Med kniv handler det om kontrol.  Med en slibning af knive, bevare du kontrollen, og kniven smutter ikke.

Ikke flere tåre  

Du kan selvfølgeligt bruge beskyttelsesbriller når du skære løg, men med en skap kniv, ødelægges ikke så meget af løgets struktur, og frigiver mindre tåregivende enzymer.

Den sidste finish

Smukt mad er visuelt tiltalende. 

En perfekt udskæring af kød, tomatskiver der er skåret fint , ligger godt på tungen. En knivslibning hos mig, giver dig dette resultat og du får en mere behagelig oplevelse af madlavning.

Du bliver overrasket over hvor skarpe dine knive bliver, og hvor nemt og sjovt det bliver at arbejde i køkenet. Der er 100% tifredshedsgaranti, og vi har rigtig gode 5 stjernet anmeldelser. Vi bor i 7700 Thisted, og glæder os til at gøre dine knive skarpe igen.

www.thyknivslibning.dk

Skriv et svar