Erhverv

Kaffeabonnement til erhverv

Hvorfor bør man vælge et kaffeabonnement til erhverv?

Jeg kan også spørge på en anden måde.

Er det fedt at alle kollegaerne kommer farende mod dig – helt ildrøde i hovedet for at fortælle dig en ting som du bare skal ordne med det det samme. Smide alt hvad du har i hænderne – og det samme med din planlægningsliste, som du eller havde fuldt til tiden så langt.

Og hvad er deres besked så? Jo, det er såmænd at kaffemaskinen med kaffebønner er løbet tør. Og hvis der nogen der hvert fald ikke kan arbejde uden kaffe på maskinen, så er det dem.

Derfor må du farer ned i den først kommende butik for at hente nogle kaffebønner til kaffemaskinen. Men hvad så når du kommer retur og for smidt kaffebønnerne på maskinen? Minsanten om det ikke er de forkerte kaffebønner – du ved de der udrikkelige kaffebønner som er bitre og smager som at slikke et askebæger.

Derfor må du atter ned til en ny butik, måske sågar et kafferisteri, hvor du kan finde de gode kaffebønner. Dernæst tilbage til kontoret igen. Du kan næsten gætte hvad der skal ske nu. På med bønnerne. Ahhh – endelig god kaffe på maskinen. Fryd og gammen.

Endelig læner du dig tilbage i stolen – nyder et kort øjeblik, hvor alt maner sig til ro. Snart kan du igen komme igang med din opgave-liste som du havde planlagt. 

Men nu kan du se en kollega komme gående mod dig. Det er Kamilla. Kamilla ovre for marketing. Hende den super bevidste der bor i en fed lejlighed inde i byen med hendes perfekte mand og hendes perfekte to små børn. 
“Øh hallo, er kaffen overhovedet økologisk og fair trade?”. 

Suk, går gennem hovedet på dig. 

Derfor skal du vælge et kaffeabonnement med gode friskristede kaffebønner som er dyrket økologisk og med respekt for menneskene bag og naturen. Vælg ØNSK Kaffe.

Skriv et svar