Nyheder

Interessen for at sælge brugt undertøj blandt kvinder er stigende

Er du en kvinde og har du nogensinde overvejet, hvad du vil kunne få for dit brugte undertøj? Og om der overhovedet er nogen, der kunne have en interesse i at købe det?

Hvis tanken har strejfet dig, så er der altså nu ikke langt fra tanke til virkelighed! Der findes netop platforme, der er dedikeret til at formidle salg af brugte trusser, undertøj og meget andet.
Det kan være specielle markedspladser som Pigetrusser.dk eller andre mere normale sider, såsom DBA eller Gul&Gratis.

Tro det eller ej, men der er faktisk en stor målgruppe, primært bestående af mænd, der har en interesse i at give gode penge for dit aflagte undertøj.
Beløbene for dit aflagte par trusser, er heller ikke til at grine af – du kan nemlig sælge dit fine par H&M trusser for mellem 200-400 kr. Ikke dårligt, vel?
Nogle mænd kan også have specielle ønsker til undertøjet – såsom at du har haft trusserne på under en lille løbetur eller sovet med dem en ekstra nat. Disse specielle ønsker tillader også at du kan tage et højere beløb for trusserne.

Men hvem sælger egentlig deres brugte undertøj online nu om dage? Svaret er at de gør stort set alle type kvinder efterhånden!
Om man er studerende, single mor, forretningskvinde eller noget helt fjerde, så ligner det at frigørelsen af kvinden i det moderne samfund også har tilladt og har gjort det acceptabelt at kvinder udfolder sine seksuelle sider – om det er at poste letpåklædte billeder på Instagram eller at sælge sit brugte undertøj online.

Motivationen for at sælge sit undertøj, kan både være for pengenes skyld, fornøjelsens skyld eller begge.
Uanset hvad, så er det en oplagt mulighed for at tjene noget ekstra ved siden af studiet eller arbejdet og samtidig gøre nogle mænd super tilfredse, da et par fine brugte trusser ikke lige er noget der står på hylderne nede i den lokale Netto.

Skriv et svar