Rejser

Inspiration til sommeraktiviteter på toppen af Danmark

Sommeren er over os og dermed er det også blevet ferietid for de fleste.

For mange går turen nok mod toppen af Danmark og andre holder måske ferien hjemme i Skagen eller Nordjylland. Derfor har vi hos Skagen Nyt valgt at gøre det så let som muligt at finde inspiration til hvad man skal foretage sig.

Vi har i den forbindelse udformet en kalender som giver et godt overblik over aktiviteter i Skagen og omegn.

Kalenderen har vi valgt at døbe “Det Sker i Skagen”. I kalenderen vil du kunne finde et godt overblik over hvad der sker af aktiviteter og begivenheder i Skagen og omegn.

Heldigvis er der alverdens arrangementer at vælge imellem henover sommeren i Skagen.

Du kan således vælge imellem en lang række aktiviteter og arrangementer med alt lige fra spændende guidede ture til mere actionprægede aktiviteter som en tur på havet med en af de lynhurtige RIB både eller hvad med en tur på SUP boards?

Du finder dog også lidt mere nede-på-jorden arrangementer i vores kalender. Du kan eksempelvis finde et godt overblik af udbuddet af live musik og mere kulturelle arrangementer.

Vi opdaterer naturligvis kalenderen jævnligt og der kommer således hele tiden nye arrangementer til.

Selvom udbuddet af aktiviteter selvsagt er størts her henover sommeren, så vil vores kalender dog give et godt overblik over hvilke aktivieter og arrangementer der finder sted i Skagen hele året rundt.

Er du således på et weekendophold eller lignende udenfor sæsonen kan du med fordel også benytte vores kalender til at søge inspiration til hvad du kan foretage sig i Skagen.

Skagen Nyt er en nyhedsside som 365 dage om året og 24 timer i døgnet holder dig opdateret på hvad der sker i Skagen. Dette gælder både diverse nyheder samt med vores kalenderfunktion.

Skriv et svar