Nyheder

Indehaveren af Gültekin Holding, Ertugrul Gültekin hjælper de udsatte børn gennem SOS børnebyerne

I forbindelse med et skoleprojekt op til eksamen i journalistfaget, har vi valgt at interviewe Ertugrul Gültekin fra Randers. For at introducere og lære ham lidt bedre at kende, kan vi oplyse at Ertugrul er “37 år gammel, bosat i Randers, er gift og har to små princesser” som han udtaler det. Hans glimt i øjet, når han omtaler sine princesser er til at få øje på. Det er nemlig især børnene og deres glæde i hverdagen, som tilsætter meningen med livet, nævner han.

Han elsker at bruge sin tid på familien, forretningerne samt svømmer i fritiden. Udover det, har han nogle få, men loyale gode venner. “Når der glædeligt bruges tid på venner og familie, skal det gøres med stil” siger han smilende. Han er nemlig blevet klar over, og lært, at prioritere sin tid fornuftigt og leve i nuet. Hans forretningskarriere er fyldt med op- og nedture, og erfaring fra forskellige brancher som bl.a. “automekaniker”, “vognmand”, “tolk”, “tankstation indehaver” og “ejendomsadministration”. Det seneste tiltag er at blive kørelærer, hvor han understreger at han har fundet sig selv i kørelærer branchen. Dags dato er han kørelærer aspirant hos Lisbeths køreskole, hvor det går rigtig godt og han satser på at kunne kalde sig for “kørelærer til kategori B” allerede i November måned. Køreskolen skal hedde R2drive og teorilokalerne beliggende ved siden af værkstedet, som han har overtaget i Januar. “Det er vigtigt at man går på arbejde med en passion, og man kan lide det man laver” nævner han. Hertil spurgte vi ind til, hvad der skulle ske med autoværkstedet i Råsted. Svaret blev, at han planlægger at ansætte en ekstra mand, samt stadig ordne papir- og administrationsarbejdet. Samtidig tilføjer han, at penge ikke er alt. Man må finde en balance i livet, i stedet for at forsømme familie og køre sig selv ned. Vi kan hos redaktøren også bekræfte, at han er en rolig person og umiddelbart en livsnyder.

Ertugrul elsker at hjælpe andre mennesker, såfremt der er mulighed for det. For eksempel støtter han som fadder hos SOS børnebyerne. “Det giver en god følelse at hjælpe andre, som har behov for det” siger han. Vi har det jo godt herhjemme i trygge rammer. “Hvis alle bidrog en smule, ville vi kunne komme fattigdom til livs. Samtidig er det forståeligt, at man først og fremmest sørger for sin egen lille boble” nævner han.

Vi spurgte ham også, hvad hans holdninger er til de nye klima tiltag og debat om CO2 udledningen og overgå til grøn energi. Han rystede på hovedet og samtidig smilende “Det er fedt at være opmærksom på vores og vores børns fremtidige verden. Jeg synes dog vi presser citronen og somme tider kommer med urealistiske underordnede input på, hvordan vi kan redde verden” siger han. Det er begrænset, hvad vi kan gøre i lille Danmark og EU. Vi skal have USA og Kina på banen, så vi kan rykke noget. Individuelt er det dog rart, at vi kan køre i elbiler og spare brændstof, men så er den heller ikke meget længere.

I dag driver Ertugrul Gultekin holdingselskabet Gultekin Holding ApS, hvorfra der udlejes erhvervsejendomme – samt driftselskabet Multi Car Service ApS hvor der udlejes biler og drift af autoværksted. Vi fik en god kop kaffe, og et interview i afslappet atmosfære. Vi takker af for denne gang og ønsker ham held og lykke med sit nye forretningseventyr, og den dejlige familie.

Journalist Morten Tofthøj