Nyheder

Idéer til din regnbue temafest

Temaer til fester er med til at gøre hele arrangementet mere livligt! Afhængigt af hvem eller hvad der fejres, så kan temaet endda også afspejle en specifik person. For eksempel er en regnbue temafest ofte et godt bud!

Det kan være rigtig sjovt at planlægge en fest med regnbuetema. Her er nogle ting, du skal overveje, når du sammensætter din farverige begivenhed:

 

Vælg farveskema

Vælg, hvilke farver du vil fokusere på til temaet og sørg for at inkludere alle regnbuens syv farver (rød, orange, gul, grøn, blå, indigo og violet). Du kan også vælge to eller tre farver, som bliver det primære fokus i din udsmykning. Du kan også gå den nemme vej og bruge regnbue dekoration, der allerede har farveskemaet på plads!

 

Dekorationer

Tænk over hvordan du vil inkorporere hver af farverne i dine dekorationer. Hæng balloner i hver farve op rundt omkring i lokalet eller hæng serpentiner i lyse regnbuefarver på vægge og lofter. Læg farvestrålende duge på bordene og tilføj regnbuefarvede bordpynt.

 

Mad

Servér retter med hver af de syv farver i temaet. Det kan være så enkelt som et frugtfad med forskelligfarvede frugter, men du kan også lave mere detaljerede retter som farverige grøntsagspastaer, regnbuefarvede cupcakes eller endda minipizzaer toppet med forskelligfarvede grøntsager.

 

Aktiviteter

Planlæg masser af sjove aktiviteter for dine gæster – f.eks. en skattejagt med ledetråde i regnbuens farver, kunsthåndværksprojekter med regnbuedekorationer eller håndlavede gaver, musikstole med farverige stole og ting som strandbolde med regnbuens farver på.

 

Præmier

Uddel præmier ved farve – f.eks. en blå bamse til vinderen af skattejagten og en grøn blød ting til vinderen af stoleleg.

 

Ved at inkludere alle syv farver i din fest med regnbue tema kan du skabe en begivenhed, der er sjov og spændende for alle. Med lidt omhyggelig planlægning og sans for detaljer vil din fest med regnbuetema blive en fest, som dine gæster sent vil glemme!

Skriv et svar