Nyheder

Hvornår kan puns bruges i dagligdagen?

Puns er nemme jokes og ordspil, der nemt kan puttes ind i samtale i dagligdagen. På sider som Funny Puns kan du finde masser af kategorier og puns, som du kan indflette i din dagligdag. Du behøver ikke engang at memorere dem, før du bliver bedre til puns. Alene det at læse dem kan skabe masser af inspiration.

Nemme puns, du kan øve dig på

På Funny Puns kan du læse en masse puns, og du behøver ikke engang at huske dem, for at lære dem. Jo flere puns, du udsætter dig selv for, desto bedre bliver du til selv at lave dem. På den måde kan du blive skarpere og lave sjovere puns.

Du kan prøve at se, hvordan Funny Puns bruger forskellige ord. Gå og tænk på ord i din dagligdag, og hvordan de kan bruges i andre sammenhængene – altså ordene. Helt fonetisk kan mange ord nemlig let blive en pun, og især helt mondæne ting som ‘æg’ har masser af potentiale!

En pun behøver ikke altid være en decideret joke. Det kan være en tør kommentar eller en humoristisk observation. Det afhænger af den humortype, du i forvejen har, og hvordan du leverer joken.

Er puns dårlig humor?

Nogle synes, at puns er ringe humor. Men siden hedder jo Funny Puns. De er sjove, men de kan også være lidt platte. Herhjemme er der endda nogle, der kalder dem far jokes.

Hvis folk klager over dine puns, så var der nok noget sjovt i dem alligevel. Så mist ikke modet. Uanset hvad, så er der rig mulighed for at lave sjove puns i hverdagen. Du kan gå og øve dig i hovedet, eller du kan tage spontane chancer, når de lige popper op.

Husk, at puns først og fremmest skal være sjove for dig.

Skriv et svar