Nyheder

Hvorfor skal du prøve floating?

Du har måske aldrig hørt om floating, men denne behandlingsform går helt tilbage til 1950’erne. Det er i de seneste år blevet rigtig populært i Danmark, og generelt over hele verden. Floating foregår ved at du befinder dig i en lukket tank, hvor du flyder i saltvand. Tanken er lavet til at lukke alt ude, så du udelukkende skal fokusere på at slappe af. Det er den perfekte behandlings, hvis du trænger til en pause fra hverdagen, og bare har brug for en dag med afslapning. 

Floating er ikke kun en behandling der bruges i forbindelse med at slappe af. Der er også en lang række fordele du kan opnå ved at floate. Det kan bruges til at lindre smerter, reducere stress, restitution, forbedret søvn og forbedring genrelt af helbredet. Du kan læse meget mere om fordelene du kan opnå ved floating på www.oplev-floating.dk. På siden har vi også listet de forskellige behandlinger du kan prøve, og hvor du kan prøve det. Du kan generelt for besvaret alle de sprøgsmål du har om selve behandlingen, og hvorfor du burde overveje at prøve det. 

En floating oplevelse er ikke super dyr, men heller ikke billig. Den ligger prismæssigt i middelklassen af wellness behandlinger. En behandling ligger omkring de 500 kroner. Det gør også at det er en rigtig god gaveide, til personer der har en meget travl hverdag, og folk der trænger til en pause.

Så hvis du synes at floating virker interresant, og du godt kunne tænke dig at dykke dybere og finde ud af hvordan floating er opstået og hvordan det virker. Så kan du helt sikkert få din nysgerrighed stillet ved at gå ind på siden og læse mere. 

Det er vigtigt at sige at de mange fordele der er ved floating, kræver at du prøver det mere end en gang. Du kan selvfølgelig altid prøve det, og se om det er noget for dig, og det vil altid være en dejlig og afslappende oplevelse.

Skriv et svar