Nyheder

Hvorfor er sokker ikke bare “sokker”?

Mange tænker sikkert at sokker blot er noget vi skal have på som fodtøj, for simple årsager som at holde os varme og undgå direkte kontakt med jorden og bare fødder. Til din store overraskelse, er der faktisk tonsvis af årsager til at nogle sokker kan være vidt forskellige frem for andre. I dag er sokker blevet et univers af forskellige faktorer man skal tage stilling til, før man køber sig et par. Vil man gerne gå efter en god komfort? Eller er kvaliteten og slidstyrke en vigtig prioritet? Måske er det endda farven og typen der vægtes højest? Som du nok kan høre, er sokker ikke bare sokker. 

Bæredygtige sokker og høj kvalitet  

I dag er bæredygtighed et parametre der fylder utroligt meget, når det kommer til udvælgelse af sokker. Det fuldstændig ligegyldigt om du er til gode herresokker eller damesokker, så spiller bæredygtighed ind som en stor faktor i dag. Det kan for eksempel være at man foretrækker produktionen af sokkerne mere end selve sokken man har på foden. I de fleste tilfælde i dag skal man være god til at producere miljøvenligt, samtidigt med at man producerer sin varer af høj kvalitet. I dag findes der for eksempel bambussokker, tennissokker osv. der alle sammen kan indeholde forskellige egenskaber, som bedre komfort, bedre slidstyrke og iltning mv. Generelt er sokker produceret af stoffet bomuld eller bambus. Det er gode materialer at iføre sig som fodtøj, da det indeholder en masse egenskaber der gør at det er sundest for din hud at ånde i, og selve komforten og blødheden, er bedre og højere kvalitet. 

SockiSocki er kommet for at blive 

SockiSocki har taget alle ønsker om gode sokker til efterretning, og formået at producere bomuld – og bambus strømper af høj kvalitet og bæredygtig produktion. 

SockiSocki har fundet en innovativ løsning på at forlænge sokkernes levetid. Det er en simpelt men effektiv løsning, der både skåner miljøet og ens besvær ift. vask og oprydning. De har skabt et lille knap system, der gør at du kan knappe alle dine sokker sammen under vask eller til din garderobe. På den måde sikrer du dig at dine sokker altid forbliver et par, og samtidig forlænger du dine sokkers levetid. 

Skriv et svar