Nyheder

Hvorfor er padel blevet så populær?

Om padel

Har du ligesom så mange andre også hørt om den hurtig voksende sportsgren padel? 
Så er det ikke uden grund. Dansk padel forbund opgjorde d. 31 december, 2022. At der nu i alt er 1026 padel baner i Danmark – hvor projekterede padel baner ikke engang er talt med. Disse baner er fordel på 766 padel baner i padel cetre og 260 padel baner i klubber. Dette er en stort vækst for året forinden! Noget kunne altså tyde på at padel tennis er kommet for at blive. Vi har derfor taget et kig på sportsgrenen og kigget på hvad det kræver for at komme i gang.

Padel udstyr

Vil du tage din padel seriøst, så skal du også have dit eget udstyr. Først og fremmest skal du have et padel bat, der passer til dine behov. Der er flere faktorer, der kan spille ind ift. hvilket padel bat du skal have, dette er dog ikke kun gældende for bats. Dette er også gældende for andet udstyr som eks. Padel grip, Padel bolde og padel sko.
Finder du det rette udstyr, og får styr på diverse padel slag – kan du med fordel kigge ind i turneringer. Padel turneringer har nemlig også i 2022 taget et spring fra 37 turneringer om året til at der i 2022 nu er 240 turneringer i Danmark. Noget kunne altså tyde på, at vi ikke har set det sidste til sporten padel tennis og der derfor vil være en rivende udvikling de næste mange år fremadrettet. Vil du gerne følge udviklingen for tætteste hold, anbefaler vi at du kigger med på en af Danmarks førende padel blogge, Padelbattet.dk

Padel Brands

Hvilket padel brand du så skal kigge efter, spørger du nok? Her foreslås det at kigge nærmere på padel brands som eksempelvis Babolat, Nox, Adidas, Osaka og Zerv. 
Kom med på padel bølgen, du vil ikke fortryde! Det er en fantastisk sportsgren, og den er kommet for at blive og kun på vej opad! 

Skriv et svar