Erhverv

Hvordan fungerer et smartwatch?

Et smartwatch er et digitalt ur. Uret indeholder en lille computer, der kører på sit eget styresystem. Men hvordan fungerer et smartwatch, og hvad kan du gøre med det? I denne artikel vil jeg komme nærmere ind på hvordan de bedste smartwatch fungerer.

Opret forbindelse til din smartphone

For at bruge et smartwatch skal du bruge en smartphone. På din smartphone installerer du den app, der følger med smartwatchet, såsom Android Wear eller Watch fra Apple. Ved at åbne den medfølgende app på din smartphone og tænde for Bluetooth, kan du synkronisere uret med din telefon. Nu er dine enheder forbundet, og du vil modtage notifikationer fra din smartphone på skærmen på dit ur. Du kan f.eks. læse e-mails og beskeder, se dine kalenderaftaler eller tage telefonopkald. Det er nyttigt, fordi du ikke længere skal bekymre dig om at gå glip af en vigtig besked.

Måling af daglige aktiviteter motion

Hvis dit smartwatch har indbygget GPS og/eller pulsmåler, måler uret dine daglige aktiviteter. Dette inkluderer at tælle antallet af skridt, trapper, kalorieforbrug og søvnmønstre. Takket være GPS måler et ur også din rute under træning. Er GPS ikke indbygget i smartwatchet? Så er det ofte muligt at bruge GPS-signalet fra din smartphone. Til dette er det nødvendigt, at du tager din telefon med dig, mens du løber eller cykler.

Applikationer på dit smartwatch

Det er muligt at installere tredjepartsapps på din smartwatch tilsvarende til dem i app-butikken. Populære apps er Spotify, WhatsApp, Rejseplanen, og vejr-appen. Takket være disse apps på dit smartwatch behøver du ikke længere tage din smartphone op af lommen, når du vil se, om dit tog er forsinket, eller når du overvejer, om du skal have en paraply med.

Nyttige funktioner til børn

Der er en række forskellige funktioner, du kan kigge efter i et smartwatch til børn: Nogle er udelukkende til underholdning, mens andre er brugbare som indlæringsredskaber. Derudover er de bedste smartwatch til børn også designet med sikkerhed i tankerne, hvilket inkluderer en GPS-tracker, som gør at forældrene kan overvåge dem og hele tiden vide, hvor deres børn er.

Skriv et svar