Nyheder

Hvilket vandpibe tilbehør har du brug for?

Overvejer du at købe en vandpibe eller du har måske allerede skaffet én, men du ved ikke, hvilket tilbehør du har brug for?

Du kan godt nøjes med det basale udstyr, men det er klart nemmest at investere en mindre del i noget tilbehør. Det kan nemlig være svært for en nybegynder at starte kun med vandpiben, slanger og kul.

Hvis du ønsker en begyndervenlig oplevelse, så kan du overveje, om noget af det følgende tilbehør kunne være noget for dig.

 

Kultænder

Ligesom normalt kul i en grill kan være svært at få gang i uden en tændeblok, så kan vandpibekul også være svært at få gang i uden en kultænder.

En kultænder fungerer lidt ligesom en speciel kogeplade. Du tænder for pladen, placerer kulden i noget sølvpapir, smider den ovenpå pladen også er dit arbejde færdigt.

Afhængigt af din kultænder så er kulbriketterne klar til brug efter 5-8 minutter.

 

Diffuser

Dette produkt er til dem, der gerne vil opgradere deres oplevelse, når de suger i vandpiben.

En diffuser er en lille enhed, som monteres mellem selve vandpiben og slangen. Dette reducerer lyden meget og gøre det mere behageligt at suge.

DIffuseren er et glimrende produkt til mennesker, der gerne vil nyde en vandpibe uden frygten for at være til besvær for andre – og som oveni også ønsker en mere behageligt sugeoplevelse af vandpiben.

 

Opbevaringsholder til tobak

Hvis du har planer om at købe og opbevare vandpibetobak, så bør du overveje at anskaffe dig en ordentligt opbevaringsholder til det.

Udover at du kan holde dit tobak organiseret og samlet på ét sted så hjælper det også med at vedligeholde tobakkens kvalitet.

Tobak tørrer nemlig ind over tiden, hvis det er i kontakt med sollys og fugt – begge dele ting som er svære at undgå, hvis man ikke får opbevaret tobakken korrekt fra starten af. Forøg tobakkens kvalitet og holdbarhed med en opbevaringsholder som en del af dit vandpibe tilbehør.

Skriv et svar