Erhverv

Hvad er fordelen ved headhunting?

Har du overvejet, at bruge et headhunter firma til at finde nye medarbejdere? Vil du gerne vide mere om fordelene ved at bruge headhunting? Vi har svarene til dig her.

Måske har du selv prøvet at blive kontaktet af en headhunter, som søger netop dig til en ledig stilling hos deres virksomhed. Headhunting er en rekruteringsprocess, som mange virksomheder benytter sig af for at finde kvalificerede kandidater til en stilling. 

Headhunting rekrutterer de bedste medarbejdere

Når en virksomhed kigger efter nye medarbejdere til en stilling, så kan man ansætte internt eller man kan bruge en headhunter til at søge kandidater for en.

Når man rekrutterer med en headhunter, så er man garanteret kun at få veluddannede og vidensdygtige kandidater til samtale. På den måde sikrer virksomheden sig, at de udelukkende føre samtaler med kvalificerede kandidater til stillingen. Før ansættelsesprocessen påbegyndes, så gør en headhunter sig klog på din virksomhed, organisationen, stillingen og strategien, så de bedst muligt kan finde en passende kandidat for dig.

Et headhunter firma arbejder for dig

Hvis din virksomhed er på jagt efter kvalificerede kandidater, så er det en glimrende ide at bruge et headhunter firma som for eksempel Esbees.dk. Esbees sørger for at prikke til de rigtige kandidater, og kan fremskynde processen, hvis I er tidspresset med rekrutteringen. Ikke nok med det, så kan headhunter firmaet påbegynde de indledende samtaler med kandidaterne, afholde ansættelsessamtaler eller lave personlighedstest med de potentielle medarbejdere, så I finder det bedste match til virksomheden.

Firmaet har altid en forståelse for din virksomheds brand og image, så stillingen der tilbydes fremstår attraktiv for den potentielle kandidat. En headhunter finder ikke kun kandidater, som er relevante for virksomheden, men også kandidater, som selv er interesseret og brænder for stillingen. 

En ansættelsesproces med diskretion

En anden fordel ved at bruge et headhunter firma er, at de kan skabe diskretion omkring stillingsopslaget. Normalt søger man potentielle kandidater gennem offentlige stillingsopslag på for eksempel Linkedin, men det er ikke alle virksomheder, som ønsker at finde deres medarbejdere på den traditionelle facon. 

Hvis der er en eller anden årsag gerne vil holde ens rekruttering skjult, så kan et headhunter firma sørger for at rekrutteringsprocessen foregår fuldkommen diskret.

Med et headhunter firma kan du ansætte en medarbejder uden at lave et offentlig stillingsopslag. Det kan være at kandidater headhuntes fra konkurrerende virksomheder, og I sådan et tilfælde er det utrolig vigtig at sørger for diskretion i ansættelsesprocessen. 

 

Skriv et svar