Nyheder

Her kan du shoppe designer tasker, til en brøkdel af prisen ☺️

CollectorsCage er en vintage designer taskebutik, der tilbyder et eksklusivt udvalg af tasker fra kendte designere som Chanel, Goyard, Gucci og Prada. Med mange års erfaring i modebranchen håndplukker teamet hos CollectorsCage hver enkelt taske for at sikre, at den højeste kvalitet og standard er opfyldt.

Onlinebutikken tilbyder en bekvem shoppingoplevelse med hurtig forsendelse og en problemfri returpolitik. Desuden tilbyder CollectorsCage regelmæssigt rabatter og kampagnekoder for ekstra besparelser. Så uanset om du er på udkig efter en ny hverdagstaske eller et stykke til en særlig lejlighed, har CollectorsCage sandsynligvis noget der passer perfekt til dine behov.

CollectorsCage-teamet brænder for at give deres kunder tasker af højeste kvalitet. Alle tasker, der sælges i CollectorsCage -butikken, har en ægtehedsgaranti. Så du kan shoppe med ro i maven, da du altid kan føle dig tryg ved at tasken er ægte.

CollectorsCage har en lang process, med flere led – som sikrer at alle taskerne er ægte. Her bliver de først tjekket efter serienumre, brand, kvalitet, syninger, form, stand og meget mere – for at undersøge at alt på tasken stemmer overens med den ægte vare. Hvis der opstår den mindste tvivl, så vil tasken ikke komme til salg.

Designer tasker – kan være meget dyre, og derfor kan det ofte betale sig at bruge lidt tid på at finde en god deal. Eksempelvis sælger CollectorsCage deres Bottega Veneta ‘hobo’ tasker til knapt 7000kr, hvorimod de koster mere end 20000kr i butikkerne. Der er altså penge at spare – og det giver dig enten mulighed for at købe flere tasker – eller måske blive bedre til at spare penge op. Ofte passer folk rigtig godt på deres designervarer, og derfor er kvaliteten på de secondhand tasker CollectorsCage forhandler ofte super god – da den tidligere ejer, har passet rigtig godt på den.

De brands som primært forhandles er Chanel, Prada, Gucci, Louis Vuitton, Goyard, Bottega Veneta, YSL samt meget mere. Du kan se det fulde udvalg på følgende link: https://collectorscage.com/

Skriv et svar