Hus & have

Her er de bedste podcasts til vinterens mørke dage

Vinteren har for alvor fået fat i Danmark, og det er endelig tid til at hygge sig indenfor med varme tæpper. Dermed er det også den perfekte årstid til at begynde at høre nogle af de mange fremragende danske podcasts, der hvert år bliver produceret. 

Vi ser her nærmere på tre af de bedste danske podcasts, som du kan bruge til at slå de mørke vinternætter ihjel med i år. 

Bandeland

Ekstra Bladets Bandeland-podcast er en af de mest populære danske podcasts. Den går tæt på den danske underverden og fortæller historier fra nogle af Danmarks største kriminelle bander som LTF, Bandidos og Hells Angels. 

Historierne bliver fortalt af Ekstra Bladets dygtige krimijournalister, der har dækket de her bander tæt i årevis. Der bliver gået i dybden, og det er spændende fra start til slut. 

Du kan høre Bandeland, hvis du har EB+ abonnement. 

Monetos

Monetos er en af Danmarks bedste sports podcasts. Det er podcasten for dig, der interesserer dig for sport og vil have nørderi på højt niveau. Værterne fra Monetos ved, hvad de taler om, og de er ikke bange for at fordybe sig. 

Monetos Podcast udkommer flere gange ugentligt, og der bliver både set frem imod de største kampe, imens der også er tid til at analysere de kampe og begivenheder, der allerede er færdigspillet for at forstå dem bedre. 

Du kan høre Monetos podcast gratis på Spotify, Apple og Spreaker. 

 

Mørkeland

Mørkeland er også at finde i True Crime kategorien. Camilla og Kristine går i hvert afsnit tæt på en konkret sag og og fortæller de mørkeste historier fra den danske true crime genre. Det er en af de mest populære danske podcasts, og det er bestemt ikke uden grund. 

Det er den perfekte podcast til denne årstid, da formidlingen er helt i top, og du kan sidde hjemme i din stue og høre om sagerne i ro, mag og sikkerhed.