Nyheder

Har du tænkt på hvor meget du kan gøre ud af dine negle?

Neglene er ikke bare noget der sidder for enden af fingrene, det er for nogle mennesker et værktøj, men kan det også være et smykke, som du viser frem over for omverdenen?

Det står og falder nok med hvem du er og hvad dit forhold er til dine negle, og ikke mindst hvor meget arbejde du vil lægge i det.

Hvis du ikke er kommet i gang med de kreative kunstneriske udfoldelser inden for neglekunst, så kan et nail art startsæt være løsningen, her er alt hvad du skal bruge for at komme hurtigt i gang.

Der er mange steder at finde inspiration, du kan kigge på en beauty blog, hvor der mange steder er skrevet indgående om emnet.

Der er en kunstner i os alle, giv los for den indre i dig

Der er ingen tvivl om at neglemaleri og kunst er kommet for at blive, og er blevet til en ægte kunstart, og her er der forskellige retninger, hvor der findes dem der gerne vil holde fast i de tidløse klassikere, mens der bestemt også findes dem der udfordrer det eksisterende, og som følger med i de nyeste trends og sætter en ære i at overraske.

Hvis du gerne vil være med helt fremme på det der er virkelig kreativt, så er et nail art startsæt en rigtig god idé, i og med at du kan lave en hel masse forskellige motiver og dekorationer til dine negle.

Og her gør det ikke så meget at du ikke har ret meget erfaring, for med det her sæt kan du finde at hvad du skal bruge for at kunne sammensætte både de enkle designs, men også de mere komplekse kunstneriske udfoldelser.

Mulighederne er uendelige når du først kommer i gang med et nail art startsæt

Det er kun fantasien der sætter grænserne når du skal i gang med at dekorere, med i sættet er der nogle udvalgte produkter der sætter dig i stand til det.

Når du skal lave en manicure på en hurtig og stilfuld måde, så er transferfolie et hyppigt valg, for at kunne sparke liv i en gelpolish farve, den kan bruges på hele neglen, eller som en del af et design på en del af neglen.

Hvis du er til farver, så kan du hurtigt finde talrige muligheder med smoke powder, som kan bruges til at skabe intense sammensætninger af farver, eller lave en gang røgeffekter på en mørk baggrund.

Sættet indeholder også en Art Gum geler, så du kan få udsmykningerne på dine negle til at ligne 3D-kunst, og ikke mindst imponere andre.

Nail art startsæt, til hverdag eller til en særlig lejlighed?

Du kan lave neglekunst der passer til både hverdagene, og livets særlige lejligheder, prøv engang at tænke på de særlige højtider omkring både jul og påske, hvor du kan optegne dine negle så de fremstår med årstidens motiver.

Til hverdag kan du så vælge en mere neutral fremtoning, hvor det siges at nude er det nye sort, der er noget for enhver smag og temperament, det er bare om at komme i gang.

Skriv et svar