Erhverv

Har du en slipsenål?

Har du en slipsenål?

Skal man på vej til bryllup og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan løsningen for dig være et slips. hos os tilbyder et kæmpe udvalg af utallige forskellige afstøbninger af slips her finder man store slips, som en spasmager vil have eller smalleslips til dig som vil se elegant ud hvis du skal ind til jobsamtale. Her kan man yderligere finish sit look med en slipsenål, som nemt og elegant organisere ens slips og gør at ens look er lige i øjet.  

Skal du til julefrokost med arbejdet? 

En af de normale situationer man bruger slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, der har BalderClothes den perfekte løsning til dig der ønsker med et alternativt juleslips. Her har vi et væld af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med smarte motiver.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om man er underviser, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens yndlings valg for at få ens look til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der særdeles vil gøre noget ekstra ud af ens outfit. Her vil det være smart at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så når du har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er velovervejet og at din forstand på tøj er til at se og kangive et godt indtryk overfor dine venner 

Mangler du rådgivning? 

Hos BalderClothes finder du et vældigt produktkatalog af slips i flere afstøbninger. Her kan BalderClothes vejlede en til hvilket slips, som passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad der vil passe ideelt sammen. Vi har igennem en lang periode dyrket slips og ved derfor hvad, der er noget ved at vide og hvad man bør overveje, hvis man skal vælge et slips.  

Det kloge valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og du vil finde at samtlige af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er nemt for en at binde. Her opdager du på samme tid at vores slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så man er garanteret at slipset ej kommer til at være træls for dig eller være for meget. Med en slipsenål finder man en simpel accessorie, som er nem for en at anvende. BalderClothes udvalg af slipsenåle er i guld og sølv, så den med garanti er synlig på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har tilføjet til sit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål vil assistere dig, hvis de første par øller er kommet indenbords. Den hjælper dig nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så den ej flyver ud til den ene side og derved får dit slips skævt. 

Et utal af farver 

Er man den festlige person, som nyder farver i ens påklædning og har søgt efter en shop, hvor du kan få slips i utallige forskellige farver? Så bør du ikke søge mere, BalderClothes har slips i tonsvis farver og mønstre. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve der er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis du har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Skriv et svar