Rejser

Glamping i Danmark

Glamping er en populær ferieform, som findes flere steder i Danmark. Ser vi på ordet glamping, så er det opstået som en sammensætning af ordene camping og glamour og du kan derfor forvente en naturoplevelse i hotellignende faciliteter, når du tager på glamping.

Man kan tage på glamping på mange forskellige måder og der findes glampingoplevelser i mange forskellige prisniveauer. Glamping kan foregå enten i luksus telte eller små hytter, herunder de populære trætophytter. Nogle glamping oplevelser er mere primitive, mens du på andre glampingophold får tilbudt wellness-faciliteter og all inclusive. Hvis du er interesseret i at tage på glamping, kan du finde inspiration på glampingguiden, som har samlet et udvalg af de bedste glamping steder i Danmark.

Hvor kan man tage på glamping i Danmark?

Glamping findes de fleste steder i Danmark og der er et bredt udvalg af steder på Sjælland, Fyn og i Jylland. Det er derfor let at kombinere et glampingophold med lige netop de ønsker du måtte have til destinationen.

Hvad laver man på glamping?

En glamping ferie lader dig komme tæt på naturen, hvor du kan opleve et bredt spændt af naturoplevelser. Derudover byder glamping på ro og samvær og det er altid en god idé at medbringe en god bog eller spil. Her kan blandt andet nævnes brætspil, kortspil, yatzy og kongespil.

Mange af glamping områderne er placeret i rolige omgivelser, hvor det er muligt at nyde solnedgangen på terrassen eller gå en tur langs vandet.

Kan man tage børn med på glamping?

Glamping er en ferieform for hele familien og der findes mange gode glampingophold hvor børn er tilladt. Dog skal man huske at tjekke dette, da der nogle steder er aldersbegrænsning og man derfor skal være over f.eks. 16 år. Tit og ofte har de steder hvor børn er tilladt legepladser, en pool eller fodboldbaner – så I skal ikke være bange for at børnene får en kedelig ferie.

Skriv et svar