Nyheder

Fyrværkerikatalog 2022/2023

Fyrværkerikataloger 2022

Snart kommer årets fyrværkeri kataloger 2022 på gaden fra Afac, Harald Nyborg, Thansen, Jem&Fix, Royal og alle de andre – med årets bedste tilbud på fyrværkeri. Som altid præsenteres årets nyheder i katalogerne og i år bliver ingen undtagelse.

Forventede nyheder og skærpede regler

Efter de seneste års indskærpelse af reglerne for raketter og batterier over 500 gram NEM, vil vi opleve færre nyheder på raketter og batterier mellem 500-999 gram NEM, da disse vil undgå af sortimentet inden nytår 2025. Derfor vil vi naturligt se flere sammensatte batterier – de såkaldte compoundbatterier – som er små sammensatte fyrværkerishows af flere batterier på 500 gram, som er sammenluntet. Det er lovligt op til 2 kg. (f.eks. 4x 500 gram batterier), så længe de sælges sammenluntet fra fabrikken.

Tilbud på fyrværkeri

Thansen kører ofte med 20% på alt fyrværkeri før jul, i salgsperioden af d. 15. december til 23. december, samt gode tilbud på udvalgte produkter med 2 for 1’s pris.

Harald Nyborg har historisk nogle af de bedste priser på compundsbatterier, hvor de eksempevis nytår 21/22 solgte 2 kg. compundsbatterier ned til 650 kr. af høj kvalitet.

Jem & Fix har et begrænset udvalg i deres små butikker, med lav lagerbeholdning, men her finder du klart markedets billigste fyrværkeri. Compoundbatteri til 600 kr. (2021/22 pris), fornuftige priser på juniorartikler og fine sortimenter.

Fyrværkeriet fra Afac og Royal er mere premium-segmentet med artikler i høj kvalitet i serierne Japan (Afac) og Royal Gold. I samme kategori finder du også First Class Fireworks som har flotte compundsbatterier dog i den høje prisskala (Op til 1700 kr. for et 2 kg. compundbatteri).

Hos fyrværkerikatalog.dk samler vi alle fyrværkerikatalogerne, som dit digitale katalogbibliotek. Vi opdaterer løbende når de nye kataloger kommer på gaden. Gense nogle af de ældre kataloger, som dengang man lovligt kunne købe kl. 24-raketter med hele 400 gram krudt i sig!

Vi samler alle de gode fyrværkeri tilbud hos os og giver dig overblikket, inden du starter indkøbet til dit nytårsshow. 

Skriv et svar