Nyheder

Fyrværkeri salg 2022

Årets fyrværkeri salg til nytår starter 15. december 2022. Men allerede fra starten af december kommer årets fyrværkerikataloger på gaden fra Thansen Jem & Fix, Harald Nyborg, AFAC, Royal, Krudtteltet og alle de andre forhandlere.

Som altid er årets salg skudt i gang med gode tilbud, hvor eksempelvis Thansen fyrværkeri kører rabatter på alt fyrværkeri før jul med 20% rabat.

Mest spændende så præsenteres årets fyrværkeri-nyheder! Meget tyder på, at i år præsenteres flere nyheder, da sidste års forsinkelser på containerfragt betød, at flere produkter udgik før salget startede. De produkter er naturligvis kommet på lager nu så vi venter i spænding på at se årets kataloger.

Allerede nu er der lagt videoer op af spændende nyheder fra AFAC & Royal, First Class Fireworks, Sørensens Fyrværkerifabrik, J-Fireworks, som alle sender nye spændende compound-batterier (sammensatte batterier), af høj kvalitet. Batterierne er sammensatte næsten som et prof. fyrværkerishow, som du bare skal tænde med én lunte.

Som altid kommer der nye spændende batterier på markedet og i årets salg vil vi se flere mindre batterier op til 500 gram NEM, da nye fælles EU-regler har dikteret mindre krudt i batterierne fra 2024. Derfor vil vi de næste år se flere og flere compoundbatterier, som er nødvendigt, hvis du vil have et større batteri.

Raketterne på markedet er blevet af bedre kvalitet, selvom 75 gram ikke er meget til at udgøre en ægte nytårsraket. Som altid er raketterne fra Zink i Tyskland af høj kvalitet og kan anbefales, til trods for den lidt høje pris.

Vores bedste råd til at køre årets nytårskrudt er at være ude i god tid på salgsstederne. Hvis muligt, så sørg for at planlægge dine indkøb i god tid i starten af december før fyrværkeri salget starter, så du er sikret minimal kø på salgsstederne og undgår udsolgte varer og produkter.

Tilbage er bare at ønske et godt nytår.

Skriv et svar