Hus & have

Fyrværkeri 2023/2024

Så er årets nyheder på fyrværkeri 2023 blevet offentliggjort – og året byder på en masse spændende nyheder og heldigvis lidt små prisfald. Årets første kataloger er allerede på gaden og det begynder så småt, at krible i de nytårsglade fingre for at komme i gang med årets krudt-indkøb d. 15. december.

Fyrværkerikatalog.dk har gennemgået årets produkter og nyheder, og du kan godt begynde at glæde dig.

Der venter flere spændende nyheder i år, som vi allerede har smugkigget på. Der er allerede kommet flere detaljer online, som vi har valgt at kigge nærmere på hos Fyrværkerikatalog.dk.

SFAC fyrværkeri

Fra den tidligere ejer af Aalborg Fyrværkerifabrik, har Søren nu stiftet SFAC. Flotte compounds, effekter og raketter som henleder tankerne på de gamle Aalborg-raketter. Kvalitet i det høje prisleje, men spændende og flotte batterier, som er nøje udviklet.

Royal
I den prismæssigt “billige” serie hos Royal Fireworks kaldet “Overload”, kommer opfølgeren på Royal på store salgssucces Overload 10 (1.2.3), med et sæt nye spændende compound-batterier kaldet “Overload 12 (.1 og .2)”. Videoen er allerede tilgængelig via kanalen “fyrværkeri shoppen”, så det er allerede nu muligt at se videoen før den officielt er lanceret. Overload 12.1 har 126 skud og 1,93 kg. NEM og 12.2 126 skud og ligeledes 1,93 kg NEM. Her finder du også en anden elegant nyhed fra First Class fyrværkeri med First Class Batsho “74 2430” med 24 flotte skud med rør i størrelse Ø30.

First Class Fyrværkeri

First Class lancerer også et nyt compound-batteri, ved navn First Class Wakuda med 134 skud, Ø25 mm. mix og 1,7 kg. NEM, samt First Class Abjad som er 2 stk. 1 kg. batterier, og sidst men ikke mindst et nyt Overload 11 compound-batteri på 1,96 kg. NEM og 164 skud.

AFAC Japan Fyrværkeri

Afac fyrværkeri havde flere manglende leverancer sidste år, hvorfor deres nylancede compound-batterier Majikku og Fantaji forventes at kunne fåes i årets fyrværkeributikker i hele landet.

Vi forventer at se flere spændende Japan-batterier i år med omkring 500 gram NEM, grundet de nye regler som træder i kraft efter 2025.