Økonomi

Fordele ved at sælge din exportbil til os i stedet for at exportere den til udlandet selv

Overvejer du export af bil til udlandet, kan det sagtens være en god ide. Dog bør du tage med i dine overvejelser at sælge bilen til os, så vi kan tage os af exporten. Årsagen er den, at export af bil kan være en temmelig kompliceret og tidskrævende process.

  1. Erfaring og ekspertise: Vi har mange års erfaring med export af bil til udlandet, og har derfor et indgående kendsskab til den overordnede process, der indeholder elementer som dokumenthåndtering, logistik, toldregler på området, registreringsafgifter m.v. Ved at lade os klare strabadserne i stedet for dig, slipper du for at skulle gå hele møllen igennem selv.

  2. Sælg til os og få pengene samme dag: Vi er ikke bange for at købe en bil til export fordi vi forstår markedet og kan derfor hurtigt danne os et overblik over om det kan betale sig for os at købe din bil til export eller ej. Hvis vi mener at det kan betale sig, så giver vi dig den bedst mulige pris for din bil, og pengene får du naturligvis med det samme.

  3. Spar tid og kræfter: Export af bil er ikke altid en hverken nem eller overskuelig opgave, hvis du søger at løse opgaven på egen hånd. Der er ret mange led i processen som kræver at man enten ved hvordan det fungerer, eller sætter sig ind i hvordan det fungerer. Og det er ikke nogen hemmelighed at det muligvis vil være temmelig tidskrævende hvis du ikke har prøvet det før. Derfor kan du med fordel sælge bil en til os fremfor selv at bøvle med export af bil.

  4. Adgang til internationale markeder: Ved at sælge din bil til os, åbner du samtidig dørene op til det Internationale marked, idet vi har et allerede eksisterende netværk af potentielle købere etableret. Dette øger naturligvis sandsynligheden for en succesfuld export af din bil.

  5. Regler og dokumenthåndtering: Export af bil kræver som nævnt et indgående kendskab til exportregler, tilladelser, hvilke dokumenter der skal håndteres og hvordan, herunder tolddokumenter samt dokumenter vedr. registreringsafgift m.v. Hvis ikke det lyder som noget du har lyst til at give dig i kast med, så er vi mere end villige til at klare arbejdet for dig, ved at købe bilen af dig og selv stå for export af bilen.