Rejser

Find begivenheder og events i hele Danmark

Hvad skal vi lave i Odense næste weekend?

Eller København eller Århus? 
Det virker lidt som om, at man er nød til at vide hvad der sker, før man er klar over hvad man kan opleve, i en særlig by, på et særligt tidspunkt. Du kan ikke søge på Facebook. Du kan kun søge på den enkelte begivenhed.

Så hvordan kan man planlægge spontant, den weekend du besøger ven eller familie og hvad kan i tage til i byen?
Derfor er Zooticket blevet lavet. Her kan i søge begivenheder og events, ud fra postnummer, dato og kategori. 
På den måde kan I se hvad I kan tage til af events og begivenheder i alle landets byer. 
Uanset om vi snakker København eller Nykøbing Falster. Er du til vinsmagning eller stand up comedy? Lav en søgning på Zooticket og du vil få overblikket over hvad du / I kan tage til.

Festival eller ginsmagning
Hvad end du leder efter, er Zooticket brugbart. Alle begivenheder fra Ticketmaster og Billetlugen og flere, og samlet som en portal. Spar tid og lav søgningen her.

Koster det noget?
Svaret er meget kort – nej. For du køber ikke billetten her. Du finder de forskellige events og begivenheder, kan læse mere om den enkelte begivenhed, og sendes herefter videre til billetsalget – hvor du herefter kan købe billetten, hvis påkrævet. Zooticket er altså udelukkende samlingsstedet for diverse begivenheder, rundt omkring i hele Danmark. 

Man kan også læse om anbefalinger og andre oplevelser, som kunne være med til at planlægge hvad du/I kan opleve næste gang I ses, uanset hvor og hvornår i landet. Du behøver ikke at vide det på forhånd, som det fungerer i dag. 
Så lav en søgning søgning ud fra enten dato, postnummer, kategori eller bare en kunstner og planlæg din næste oplevelse.

Skriv et svar