Erhverv

Få topplaceringer med PresseDirect.dk på Google med SEO-tekster

Hvorfor skrive SEO-tekster?

Måske har du allerede et indblik i, søgemaskineoptimering og hvad SEO er? Måske har du kun hørt om det på et eller andet tidspunkt? Uanset tilfældet, så er SEO-tekster uundværlige for dig, der har en hjemmeside, webshop eller en blog – i hvert fald hvis du drømmer om at blive fundet på Google.

Når dine potentielle kunder, brugere og læsere foretager en søgning på Google, dukker der både betalte annoncer og organiske søgeresultater op. Søgemaskineoptimerede hjemmesider rangerer højere på de organiske søgeresultater på Google. Det er derfor vigtigt, at I tænker SEO-tekster med ind i jeres marketingstrategi, i og med at jo mere optimeret jeres website er, desto større sandsynlighed er der for, at jeres potentielle kunder finder jeres hjemmeside under de organiske resultater.

Man skelner mellem almindelig tekstforfatning og SEO-tekster. Forskellen er, at hvor almindelig tekstforfatning er skrevet med henblik på udelukkende at videregive en information, så er SEO-tekster skrevet til dine potentielle kunder og Google på én og samme tid, med henblik på at få din side til at rangere højere på søgemaskinen. Hos PresseDirect.dk sidder vi et team af dygtige tekstforfattere, som er knivskarpe til at forfatte SEO-tekster til alt lige fra frisører og restauranter til store virksomheder og firmaer. Vi kan med garanti også hjælpe dig med at rykke din hjemmesides placering på Google.

 

Gør Google glad og få mærkbare resultater

Der er én ting, du skal være opmærksom på, når det kommer til SEO. SEO giver ikke øjeblikkelige resultater, som betalt annoncering gør. Betyder det, at du ikke skal prioritere det? Nej, det betyder det ikke. Det kan til enhver tid godt betale sig at blive gode venner med Google, hvis du har en hjemmeside, blog eller en webshop.

En søgemaskineoptimeret hjemmeside gør Google glad. Og når Google er glad, vælger søgemaskinen at placere dit website højere på Google – måske endda på side 1. Ligger dit website først på side 1, bliver din side vist overfor mange potentielle kunder, når de foretager behovssøgninger på Google. Og bliver din side vist for flere kunder, er det også næsten altid lig med, at flere klikker sig ind på din side og vælger dine produkter og ydelser frem for dine konkurrenters.

Du spørger måske dig selv, om du virkelig vil kunne få gavn af SEO-tekster på din hjemmeside. Svaret er altid ja. Alle websites kan have gavn af SEO-tekster. Det er lige meget, om du har en webshop, hvor dine kunder nemt kan bestille dine vare hjem, en hjemmeside, hvor du promoverer for dine ydelser eller en fysisk butik. SEO-optimerede tekster giver flere besøgende, og hvem vil ikke gerne have flere kunder i forretningen? Flere kunder er næsten altid ensbetydende med mere salg, og mere salg er lig med større omsætning.

 

PresseDirect.dk tilbyder billige SEO tekster

Hvis du ikke føler dig sikker på, at skrive dine egne SEO tekster selv. Så kan du lade PresseDirect.dk’s freelancetektforfattere om, at skrive artiklerne. Ex. koster 400+ ord kun dkr. 100,-

Skriv et svar