Nyheder

Få sjove pokaler til de sjove konkurrencer i hverdagen

Enhver konkurrence skal slutte af med en pokal til vinderen. Hvilke konkurrencer er der snakke om, tænker du? Det kan være alt. Om det så er en konkurrence derhjemme til børnene, i skolen, et sjovt væddemål på arbejdet eller noget helt andet, så er en sjov pokal til vinderen, den bedste og sjoveste ting man kan vinde.

Det sjove ved pokaler

Noget af det vigtigste ved konkurrencer, at man går op i konkurrencen. For at få alle til at gå op i det, skal man også have en form for præmie. I mange konkurrencer bruger man pokaler. Bare for at nævne nogle, er det for eksempel et af de største, The Oscars. Selvom det sådan set er en statuette, er det meget det samme princip.

Så hvad er det sjove ved pokaler? En pokal til vinderen og måske også anden og tredje pladsen, kan gøre det hele lidt mere seriøst, på en sjov måde. Sig for eksempel man på arbejdspladsen har lavet en konkurrence om et eller andet, helt simpelt. Ved at give en pokal til vinderen, som kan stå på bordet på arbejdet, kan der gå lidt mere konkurrence og sjov i det. Man kan finde alverdens sjove pokaler og statuetter online.

Det at have noget at vinde, gør alt lidt sjovere. Nogle gange er det en god ting, det er ikke noget som slik eller andet man kan bruge eller spise, så andre ikke bliver alt for misundeligt. Man kan ikke bruge en pokal som meget, men det kan være et sjovt minde om den her sjove konkurrence du vandt. For børn kan det specielt være hyggeligt med en sjov pokal. Det er ligesom man ser på film, hvor de voksne vinder fine pokaler, så er det altid sejt, når man prøver sådan en voksenting.

Når man er barn, er det altid rigtig fedt at få sådan en slags anerkendelse. Det får man jo netop med sådan en sjov pokal, og det kan være med til at give barnet noget selvtillid, motivation og glæde. Men det behøver ikke nødvendigvis kun være børn, der har det sådan. Faktisk kan det også gælde unge og voksne. Alle kan vel træne til lidt anerkendelse en gang imellem.

Pokaler kan bruges til mange sjove ting

De her sjove pokaler kan altså bruges til rigtig mange ting. De kan bruges til store konkurrencer, måske på skoler, hvor man laver kortfilm. De kan bruges til firma frokoster og arrangementer. Det kan bruges derhjemme, hvor man kan lave en sjov familieaften eller blot finde på en sjov ting i hverdagen. Det er altså kun fantasien der sætter grænser.

Så hvis man gerne vil have lidt mere sjov i hverdagen derhjemme, på skolen eller på arbejdspladsen, er dette en måde at få lidt spænding, konkurrence og sjov ind. Det skal selvfølgelig alt sammen bare være lidt spas og ballade og en måde at gøre hverdagen som vi kender den, lidt sjovere og mere spændende.

Skriv et svar