Erhverv

Få konsulentydelser til dig og din virksomhed

Har du også udfordringer i din virksomhed? Det kan være alt lige fra lav medarbejder morale til problemer i lederteamet. Der kan i forbindelse med at drive virksomhed være ekstremt mange forskellige udfordringer. Udfordringer som alle kan begrænse dig og din virksomheds vækst. Dog findes der heldigvis mange forskellige løsninger på at få løst konflikterne i en virksomhed.

 

Konsulentfirmaet LU Consulting beskæftiger sig blandt andet med at forbedre medarbejder moralen, men også mange andre ting. LU Consulting kan faktisk hjælpe i alle afskygninger til ens virksomhed, vi hjælper med at optimere forskellige processer, men er også stærke når det kommer til at skulle træffe strategiske beslutninger, som med garanti kommer til at påvirke jeres virksomhed i fremtiden.

 

LU Consulting skal ses som en helt udefrakommende partner, derved betyder det også at vi kommer med et generelt neutralt synspunkt hele vejen rundt i hele virksomheden, vi er ikke farvet af udfordringer som måske er aktuelle i virksomheden, derved kan vi være med til at komme med nogle helt unikke inputs som formentligt differentieres en del fra de inputs som i normalvis får fra fx tilfredshedsundersøgelser udført af medarbejdere eller hvad I hører om til MUS-samtaler.

 

LU Consulting har lidt samme formål som en bestyrelse i en virksomhed, den største forskel er dog at vi også er med til at forbedre driften, ved at decideret arbejde i maskinrummet sammen med jer, hvor den traditionelle bestyrelse nærmere blot vil være med til at planlægge de forskellige strategier som jeres virksomhed bør benytte og så er det selv op til direktøren og lederteamet at forsøge at implementere de strategier som er blevet drøftet. Sådan fungerer det dog ikke hos LU Consulting, virksomheden er med 360 grader rundt i alle beslutninger, hvor vores eneste formål er at optimere jeres virksomhed, så den kan performe endnu bedre.

Skriv et svar