Nyheder

Derfor er et godt cover så vigtigt

Lige så god og nyttig en mobiltelefon kan være, lige så skrøbelig kan den også være. Derfor er det vigtigt, at benytte sig af et mobilcover. Det er med til at skåne din telefon, hvis du f.eks. taber den. Selvom et cover sidder fast på bagsiden af telefonen, så beskytter et godt cover altså også skærmen. Det gør den ved, at coveret går et par millimeter ud over kanten, og derfor tager slaget, hvis den bliver tabt. Hvis du ønsker ekstra beskyttelse, så kan det dog også være en god ide at få sat skærmbeskyttelse på – altså “panserglas” som nogle kalder det. På denne måde beskytter du også din telefon mod andre ting – såsom ridser fra et par nøgler i tasken eller lignende.

Flere forskellige slags covers

Som sagt er et godt cover vigtigt, når du går ud og investerer i en ny telefon. Har du for eksempel lige købt en helt ny iphone 13, så er et Iphone 13 pro cover altså et must. På linket finder du et stort udvalg af flere forskellige slags covers og beskyttelse. Det er nemlig meget forskelligt, hvilket cover der er det rigtige for dig. Her får du derfor 3 eksempler på ting, du bør overveje, når du skal vælge et cover:

  • Som det første skal du være helt sikker på, hvilken telefon du har, så du er sikker på, at coveret passer. Et iphone 13 cover passer f.eks. ikke til en iphone 7. Vær derfor helt sikker på, hvilken model din telefon er, da nogle modeller kan ligne hinanden men stadig ikke være helt ens!
  • Herefter skal du overveje, hvilket cover du ønsker. Du kan f.eks. få et helt klassisk cover, der dækker bagsiden, eller du kan vælge et, der kan lukkes foran og f.eks. også bruges som pung. Der findes flere andre slags covers til forskellige funktioner som f.eks. løbearmbånd osv.
  • Til sidst skal du vælge dit design. Udseende er nemlig aldrig en god grund til at fravælge et cover, da du kan finde lige netop den stil og farve, der passer til dig. Du kan få covers i næsten alle farver – og faktisk også gennemsigtige covers, hvis du er vild med telefonens oprindelige design!

Skriv et svar