Nyheder

Derfor er et bakkamera vigtigt i din bil

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge en bil, som har et bakkamera. Den væsentligste grund er, at et bakkamera minimerer risikoen for ulykker når du bakker. Det er de færreste biler, hvor man har et komplet overblik over, hvad der befinder sig bag en, når man bakker. Her kan et bakkamera fungere som et ekstra sæt øjne, så du undgår at påkøre nogen eller noget.

Hvilket bakkamera skal jeg vælge?

Der findes en lang række forskellige bakkameraer, som du kan vælge i mellem. Det første du skal beslutte dig for er, om du skal have et bakkamera som er trådløst eller kabeltrukket. Et trådløst er klart det letteste at montere, da du derved undgår at skulle trække kabler gennem hele bilen.

De fleste bakkameraer kommer desuden med en lang række øvrige funktioner. Du kan således få både Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth og mange andre features, som din bil formentlig ikke havde i forvejen. Et bakkamera kan med andre ord bringe helt nyt liv til din bil, og er en meget billigere måde at tilføje nye funktioner på, i stedet for at købe en ny. 

Eftermontering af bakkamera

De fleste nyere biler i dag har baksensor, og mange nye biler har også et bakkamera monteret allerede fra fabrikken. Men det gælder ikke alle biler. Det kan være, du allerede har en bil, som du er glad for, men som ikke har et bakkamera. Der er heldigvis hjælp at hente. Du kan nemlig købe et bakkamera hos Carvision og eftermontere det i din bil: https://carvision.dk/bakkamera-monitor/ 

Det er heldigvis forholdsvis nemt at eftermontere et bakkamera i de fleste biler. Og selv i ældre biler, er det muligt at finde en model, som passer. Hvis du er usikker på at begive dig ud i monteringen selv, kan du få hjælp af en mekaniker.

Skriv et svar