Nyheder

Derfor er de bedste strømper af bambus

Det nye sort indenfor tekstiler er bambusfibre, der er både bløde og slidstærke. De har i det hele taget så fantastisk mange egenskaber, at man kan undre sig over, at det ikke bliver brugt til nærmest alt. Det har noget at gøre med, at man først i 2001 opdagede, hvordan tekstiler kan fremstilles af bambus.

 

Der er mange gode grunde til at vælge bambus strømper, der er bløde, modvirker sure tæer, holder fødderne en behagelig temperatur og meget andet

Miljøvenlige strømper

Bambussokker er desuden miljøvenlige, fordi bambus gror vanvittigt hurtigt uden nogen former for pesticider, og der skal bruges færre kemikalier ved indfarvningen af bambusfibre sammenlignet med bomuld. Og så holder bambusstrømperne endda på farven længere. 

 

Faktisk kan der dyrkes over 10 gange mere bambus end bomuld pr. kvadratmeter, og bambus kan absorbere 5 gange så meget CO2 som en lige så stor mængde træer, hvilket bidrager til reduktion af drivhusgas.

Slut med svedige sokker

En af de mest opsigtsvækkende egenskaber, bambusfibrene har, er, at de har en antibakteriel effekt. Hvorfor er det smart? Svaret er sved. Sved i sig selv har ingen lugt, men det har de bakterier, der trives rigtig godt nede i dine indelukkede sko – og giver dig sure tæer. De antibakterielle egenskaber betyder også, at sokkerne er allergivenlige

 

Apropos fodsved kan bambusfibre absorbere meget mere fugt end bomuld, og i fordampningsprocessen har strømperne en kølende effekt, så dine varme fødder får en behagelig temperatur. 

Blødt og glat bambustekstil

De fleste vil nok først lægge mærke til, hvor bløde og behagelige bambusstrømper er. Bambustekstil føles blødt og glat mod huden, fordi bambusfibrenes struktur ikke har nogen ru elementer, som kan irritere huden. Tætsiddende tøj som sokker og undertøj skal være behageligt at have på, og derfor egner bambus sig godt til disse formål.

 

Er du til komfortabelt og behageligt tøj med løs og lækker pasform, vil du elske Ichi tøj, der sidder flot og komplimenterer kvindekroppen, samtidig med at er rart at have på. 

Skriv et svar