Nyheder

Danmarks billigste snus?

I Danmark er online handel for snus efterhånden blev bredt da det typisk er billigere at få hånd på. En af de hjemmeside der har overrasket mange med dets billige priser er www.snusupply.dk

Nikotinposer, snulle, pouches eller den gode gamle navn snus som alle kalder det er blevet meget udbredt i skandinavien. Epok, Lyft og nu Velo, den mest solgte produkt har nu skiftet navn for 3 gang og denne gang var årsagen til dette højst sandsynlig pga. den internationale taxi selvskab som også hedder Lyft. 

Der findes mange mærker på det danske marked, men med få markeds andele da BAT som producere Velo dominerer markedet og det har de gjort de sidste 10-15 år. Men stille og roligt kommer der andre virksomheder som trænger ind på markedet. Swedish Match og Mac Baren har også eksisteret på markedet i noget tid og har også en bred international målgruppe. Den nyeste på det danske marked er Killa producenten som har et hav af varianter herunder Pablo, Lips og Extreme. Men kan disse virksomheder stadig hamle op med de nye danske love? 

I oktober 2022 blev der vedtaget et nyt lov, hvor der kom en ny punktafgidt i Danmark. Den nye punktafgift er specifikt kun for nikotinprodukter. denne afgift er ikke så forskellig med tobaksafgiften og derfor har staten sat den i samme kategori som denne. I 2023 vil der komme flere prisstigninger for nikotinprodukter, hvis dette ikke allerede er sket. 

Ejeren bag SnuSupply.dk kommer også med en kommentar til dette og her fortæller han at der i lang tid har været et lille hul i lovgivningen i Danmark og forklare nærmere at alt snus uden tobak var fuldstændig lovlig at promovere på de sociale medier eller på google. Først i juni 2022 kom der en stopper for dette og det kræver ikke at være en geni for at opdage, hvorfor der nu kommer en afgift på disse produkter og her slutter han af med for, hvem går afgiften til? 

 

Vi takker www.snusupply.dk for at deltage i denne artikel

 

Skriv et svar