Rejser

Danmark med Posten

Bor du i udlandet, så er Danmark med Posten en webshop for dig. Her kan du købe alt det danske du savner som remoulade, saltlakrids, tarteletter og flere hundrede andre danske kvalitetsprodukter. Og du får det sendt lige til hoveddøren – lige meget hvor i verden du bor.

Dansker i udlandet

Alt efter hvor i verden du har slået dig ned, vil du måske kunne finde forskellige nordiske produkter lokalt, men hos Danmark med Posten finder du et kæmpe udvalg af det erfaringen siger danskere der bor i udlandet typisk savner. Sortimentet er stort og shoppen inddelt i overskue emner, så du let kan finde det du savner.

Hvad savner udlandsdanskere?

Noget af det jeg sælger mest af, er Graasten remoulade, dansk slik, KiMs chip og danske uge-og månedsblade som Billede Bladet, Bo Bedre og Basserne. Men til f.eks. jul savner mange udlandsdanskere marinerede sild. Og der har jeg et stort udvalg. Til højtiderne bugner shoppen med nogle af de til der er svære at finde i udlandet som kalenderlys, fastelavnstønder, Anthon Berg påskeæg og masser andre gode danske produkter

Sender til hele verden

Der bor ca 250.000 danskere uden for Danmark og der er danskere i stort hvert eneste land på hele kloden. Derfor sender jeg til danskere i hele verden. Jeg bruger DHL og PostNord, hvor pakkerne er hurtigst fremme med DHL. Typisk på et par dage. Og til langt de fleste lande er DHL faktisk ikke meget dyrere end PostNord. Og både papirarbejde, kontakt og evt fortoldning er meget mere effektiv. Både med PostNord og DHL bliver pakken leveret ved din hoveddør.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Bettina og har startet Danmark med Posten da jeg selv har boet i udlandet mange år og kender alt til at savne danske ting. Jeg har boet i lande som Tyrkiet, Grækenland, Kina og Egypten hvor der var umuligt at finde gode danske produkter. Derfor er det min mission at sende gode danske kvalitetsvarer til danskere der bor i udlandet.

Skriv et svar