Erhverv

Brug for hjælp til e-mail markedsføring? Poetype er løsningen

Med utallige sociale platforme har du måske stillet dig selv spørgsmålet, om ikke e-mailmarketing er et overstået kapitel. Men faktisk er god e-mail markedsføring slet ikke noget at kimse ad.

Er du ikke velbevandret i effektiv e-mail markedsføring, er Poetype klar til at hjælpe. Læs med her og bliv klogere på hvordan.

Poetype er specialister i e-mail marketing

Marketing via e-mail er et super effektivt værktøj til at engagere sig med kunder. E-mails kan målrettes bestemte kundegrupper og dermed gøres meget personlige, hvilket kan være med til at vækste en virksomhed.

For at e-mail markedsføring bliver en succes, skal det gøres rigtigt. For det kræver naturligvis, at kunderne åbner og klikker videre i de mails, de får tilsendt.

Her kan det være en stor fordel at alliere sig med et dygtigt e-mail marketingsbureau som Poetype, der er specialister i at hjælpe erhvervsdrivende med at nå deres mål gennem e-mail markedsføring af høj kvalitet.

Derfor skal du gøre brug af e-mailmarketing

Markedsfører du din virksomhed gennem e-mails, kan du nå ud til langt flere, end hvis du udelukkende benytter dig af kanaler på sociale medier. Faktisk er der flere, der bruger e-mail, end der sammenlagt er brugere på Facebook og Twitter.

Når du sender e-mails ud, er du sikker på, at dit budskab ikke med det samme forsvinder, som det vil gøre påde sociale medier. Du kæmper altså ikke på samme måde om dine kunders opmærksomhed.

Med e-mails har du god mulighed for at målrette din markedsføring ved at segmentere din mailingliste. På den måde når dine budskaber ud til de mest relevante kundegrupper, hvorved din promovering af en ydelse eller et produkt rammer meget præcist.

Alt dette og mere til kan marketingsbureauet Poetype hjælpe dig med, så du når dine mål.

Skriv et svar