Hus & have

Børn og uro til nat

Børn med problemer med at falde i søvn, er for mange forældre en tror udfordring, oftest er der for mange tanker der fylder efter en hel dag, og hvor ingen af tanker får ro. Børn i dag er presset til det yderste, og elektroniske devices har ikke hjort det lettere. 

 

Hvorfår får børn uro?

 

Corona har også fået lov at fylde, og mange børn, tænker meget på både sygdom, da de ikke kan forholde sig til det- så alt for meget fylder for de små. Nu er der også kommet en krig i vejen, som gær de små bliver ekstra nervøse for dagen og vejen. 

 

Hvad kal løsningen være?

 

J-hypnose, har gjort en bog, som er yderst effektiv mod uro, bogen kommer i midten april, og fokusere på børns efne til at falde til ro til aftenen. Bogen er både en male-bog samt en lydbog som der kan afspilles til aften, så roen kan tænke sig. Jeg har stor erfaring i behandling af børn, og har beskæftiget mig i ca. ti år med dette. 

 

Så ønsker du ro til natten og velvære for børn, så er det en mulighed for at investere i denne, den koster kun 199 og med til bogen er lydfilen. Begen kan købes på hrbjorn.dk

Skriv et svar