Nyheder

Body SDS Vanløse

Body SDS Vanløse tilbyder en række behandlinger, der sigter mod at forbedre kroppens velbefindende samt almene sundhed. Kropsterapi såsom Body SDS er en terapiform, der fokuserer på at skabe balance i kroppen ved at integrere sanseoplevelser og samtale i behandlingen. Hos skt-kropsterapi Body SDS i Vanløse arbejder vi med klienter for at afhjælpe fysiske smerter, forbedre kropsholdning, øge kropsbevidstheden og styrke klienternes generelle velvære.

 

Det er vigtigt at påpege, at alle vores behandlere er veluddannede terapeuter, og har certifikater såsom registreret alternativ behandler. Vi har en baggrund inden for fysioterapi, kropsterapi, eller andre relevante områder, samt adskillige efteruddannelser. Dette er med til at give dig tryghed og sikkerhed for en god behandling, lige meget hvilke dele af din krop eller sind der skal fokuseres på.

Når man får behandling hos Krop og Body SDS i Vanløse, vil det starte med en grundig vurdering af klientens tilstand, derfor bliver alle behandlinger en individuelt tilpasset behandling og plan. Efterfølgende vil der være løbende evaluering af fremskridt, tilstand og behandlingen. Vi sikrer dig at bruge en kombination af forskellige teknikker og metoder, der giver den mest effektive behandling.

Vi tager herfor udgangspunkt i en holistisk tilgang, hvor fokus vil være på kropsbevidsthed og velvære. En anden vigtig del af behandlingen er at vi ønsker at skabe hos klienten, en dybere forståelse af kropslige behov og kroppen. Dette kan også være med til at identificere årsagerne til visse ubalancer eller smerter.

Vi sammensætter i fællesskab, og på baggrund af kyndig vejledning livsstilsændringer, øvelser og stræk med videre.  Vi ønsker naturligvis at skabe et behandlingsforløb der hjælper med at opretholde gode resultater på lang sigt. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine udfordringer, ubalancer eller spørgsmål. Velkommen til skt-kropsterapi Body SDS Vanløse.