Hus & have

Bliv klar til at holde verdens fedeste sommerfester

Sommerens fester er lige om hjørnet, og hvad skal du bruge for at få den fedeste fest? Kolde drikkevarer er selvfølgelig et must – find en balje, og fyld den med vand og isterninger, så kan du køle flasker og dåser der. 

Hvis du vil blande en lækker sommerdrik, kan du bruge en saftdispenser (glasbeholder med taphane). De egner sig nemlig godt til nærmest alle slags drikke, for eksempel sangria og selvfølgelig saftevand. Denne type drinkdispenser holder hvepse og andet kravl ude af dine drikkevarer, og isterningerne bliver i beholderen, så resten af blandingen stadig holder sig kold.

For at skabe en festlig stemning udendørs er lys vigtigt. Du kan vælge lanterner med stearinlys, men der findes også masser af flotte, farvestrålende lyskæder og solcellelamper, der tænder af sig selv, når mørket falder på. Så kan I sidde udenfor i lampernes hyggelige skær og nyde en dejlig aften i godt selskab.

Vil du have et hyggeligt samlingspunkt for dine gæster, kan du overveje en Oduman vandpibe eller en MYA vandpibe, der spreder stemning og en dejlig duft, der garanteret kan lokke folk til. Der findes et stort udvalg af tobak med smag til vandpiber, så du selv kan vælge, om du vil have syrlig citrus, søde sommerfrugter som jordbær og melon eller frisk mint. Køb gerne flere forskellige slags, så du har mulighed for at variere smagen og undgå at blive træt af en bestemt slags.

Går du rundt med en drøm om at blive webshopejer, men har du ikke plads til et varelager? Lagerhoteller tilbyder lager til webshops, og du betaler kun for den plads, du bruger. Til gengæld står de så for alt det kedelige administrative arbejde, der er forbundet med varemodtagelser, lagerføring samt pluk og pak af kundernes ordrer.

Skriv et svar